Vælg en side


Jægersborg Krop & Sport

Har du brug for at få en glad og fri krop? Vil du gerne være lettet for spændinger og ømhed?

Hos Jægersborg Krop & Sport kan du, i samarbejde veluddannede behandlere, finde et tilbud som har til formål at afhjælpe de muskel-spændinger og -smerter, som du er generet af i din hverdag.

Dit behandlingsforløb kan omfatte en eller flere muligheder. Se bl.a. i vores udvalg til højre.

Jægersborg Krop & Sport bliver bestyret af Helle Frid som har mange års erfaring som fysiurgisk massøre. I årenes løb har hun suppleret sin viden og egenskaber med kurser i blandt andet Dorn-Terapi (en manuel terapi, som afhjælper fejlstillinger) og Kinesio-Tape (anvendes ved muskel og sportsskader) Endvidere har jeg god erfaring med både Laser-Terapi (virker smertelindrende) og Infrarød Lysterapi (afhjælper spændinger i kroppen)

Massage

Åbningstider

Mandag: 10-18
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-18
Fredag: 8-14
Ellers efter aftale

Vores udvalg

Massage, Fysiurgisk Massage, Kranio-sakral-Terapi, Zoneterapi, Laserterapi, Infrarød Lysterapi, Dorn-Terapi, Kinesio-Tape

Jaegersborg krop & sport NORD Magasinet

Jægersborg Krop & Sport
Smakkegårdsvej 145
2820 Gentofte
Telefon 53 79 00 79
jks-massage.dk

Jægersborg Krop & Sport

Fysiurgisk massage / Spar 30%

Bliv forårsklar med ny energi hos Jægersborg Krop & Sport. Områdets dygtige fysiurgiske massør Helle Frid er en sand problemknuser af kroppens spændinger, stress og ømhed.

læs mere

JKS – Ultimativ velvære og effektfuld behandling

Fysiurgisk massør Helle Frid er suveræn til at få kroppen løst fra ubehagelige fastlåste spændinger, samt frigøre kroppen for ophobede affaldsstoffer gennem blod- og lymfesystemet. Behandlinger som er skabt til os, der sidder lidt for længe foran computeren eller har fået skavanker pga. sport.

læs mere

NORD Tilbud – Populær massør løsner din nakke

Fysiurgisk massør Helle Frid har 16 års erfaring og mindst 30 glade klienter i sin klinik Jægersborg Krop & Sport hver uge. Helle er kendt som en sand problemknuser. Stress og ømhed, især spændt nakke og hovedpiner, bliver som smør efter behandling.

læs mere
error: Content is protected !!
X