Vælg en side

Il Puro

Hos IL PURO sætter vi en stor ære i at servere ægte Italiensk, hver gang. 

Vi serverer Napolitanske pizza lavet på Italiensk surdej, efter alle kunstens regler og bagt i vores 354 grader varme, brændefyrede stenovn.

Er man mere til let mad kan man prøve nogle af vores små antipasti retter, sammensat med lækre Italienske specialiteter, og er man bare til kaffe og sødt så serverer vi italienske kaffe med eksempelvis kokkens hjemmelavede tiramisu.

I det italienske køkken fokuserer man meget på at hver enkelt ingrediens kan smages, og det er netop det der gør vores mad så unik.

Vores uddannede pizzaioloer lever og ånder for den ægte italienske smag, og med fokus på hver enkelt ingrediens skaber de netop denne simple men autentiske spiseoplevelse som man kun kender fra moderlandet selv. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores hyggelige restaurant i Waterfront shopping.

 

 

Restaurant
Take-away

Åbningstider

​Mandag: 10-21
Tirsdag: 10-21
Onsdag: 10-21
Torsdag: 10-21
Fredag: 10-21
Lørdag: 10-21
Søndag: 10-16

Vores udvalg

Vores menu her
Online bestilling

Il Puro
Waterfront Shopping
Philip Heymans Alle 17
2900 Hellerup
Telefon 31 61 33 22
ilpuro.dk

Følg os

Il Puro

Guldsmed Maiken Pade

Guldsmed Maiken Pade

Besøg Guldsmedværkstedet på Strandvejen 108 i Hellerup. Her får du altid professionel råd og vejledning til dit smykke. Hvad enten du skal købe et nyt smykke til en, du holder af, eller om vi sammen skal designe et ganske særligt smykke. Anvend arveguldet og lad familiehistorierne få nye fortællinger.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X