Vælg en side
Hereford Skovshoved Hotel vin

A Hereford Beefstouw – Skovshoved Hotel

A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på A Hereford Beefstouw.

Hos A Hereford Beefstouw har vi helt styr på bøffer og betjening, men kædens mål har altid været at skille sig ud med en betagende og unik indretning af vores restauranter. Hver enkelt restaurant har sit særpræg og hotelrestauranten på Skovshoved Hotel er ingen undtagelse.

Vores erfarne kokke ser frem til at tilberede en smagsoplevelse udover det sædvanlige på den glohede grill, mens vores tjenere står klar til at give dig den bedst mulige service. Så sæt kurs mod A Hereford Beefstouw på Skovshoved Hotel og sæt dig til rette. Vi er her for at give dig en uforglemmelig aften.

Steak House
Restaurant

Åbningstider

Åbent alle dage:
07- 10 (Weekend 08-10.30)
Frokost: 12-15
Middag: 17.30 – 21.30

Vores udvalg

Menukort, Vinkort. Forretter, dessert & Kaffe, Bøffer (bl.a rib-eye, T-bone, Filet, Mørbrad, Porterhouse), lammefilet, kyllingebryst, Pigvar, Surf and Turf (Hummer og bød), Salatbar, børnemenu

A Hereford Beefstouw
Strandvejen 267
2920 Charlottenlund
Telefon 39 64 00 28
a-h-b.dk/skovshoved-hotel

Følg os

Hereford Skovshoved Hotel

Frokoststeder i Nordsjælland

Frokoststeder i Nordsjælland

Der er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.

læs mere
error: Content is protected !!
X