Vælg en side
Hellerup Retreat behandling
Hellerup Retreat
Hellerup Retreat

Hellerup Retreat

Velkommen til et univers af ansigtsmassager, wellness for sindet og kropsbehandling.

Ansigtsmassage
I ansigtet bruger jeg behagelige massage teknikker der forynger dit udseende, opstrammer huden, reducerer rynker og afspænder musklerne fra skuldre op til toppen af hovedet. Behandlingen skræddersys til hver enkelt person og kan også afhjælpe problematikker, som f.eks. kæbespændinger, skæren tænder og anstrengte øjne.

Kropsbehandling – Bio- Kraniosakral touch
Er både en bevidsthedsudvidende rejse ind i dig selv, der træner sindet i at være helt stille. Men også en unik behandlingsform der skaber flow i kroppen, opløser spændinger og regulerer vejrtrækningen. F.eks. også virksom ved senfølger efter hjernerystelse og piskesmæld.

Kranio-Sakral-terapi der øger bevægeligheden i led og muskler i hoved, nakke og rygsøjlen.

Personlig træning i Meditativ-Yoga, åndedrætsøvelser og meditation.

Wellness
Skønhed

Åbningstider

Alle dage: Efter aftale

Vores behandlinger

Vi behandler med en bred vifte af massageteknikker og metoder indenfor kranio-sakral-terapi, bindevævsteknik, akupressur, ansigtsterapi, dynamisk stilhed, de-armouring og bodyflow.
Vi tilbyder ansigtsmassage (anti-age løfter og afspænder, øjne og mund), massage pande/hovedbund, kropsterapi, personlig træning, yoga, meditation, åndedræt.

Hellerup Retreat
Jomsborgvej 21.A (baghuset)
2900 Hellerup
Telefon 42 74 08 09
hellerup-retreat.com

Følg os

Hellerup Retreat

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Content is protected !!
X