Vælg en side


Hellerup Klub Brasserie

Hellerup Klub Brasserie er åben for alle. Her tilbyder vi hverdagens kulinariske luksus og et klassisk mødested med varme og sjæl. Her kan du mødes med venner, familie og kollegaer under afslappede forhold og nyde dagens gode måltid, jazzkoncerter, kulturoplevelser og andre inspirerende events.

Nyd klassisk dansk frokost og fransk inspireret aftenmenu. På Hellerup Klub Brasserie kan du nyde det kulinariske håndværk og hverdagens gastronomiske luksus. Vi serverer kvalitetsmad til fornuftige priser i en afslappet atmosfære. Se vores menu her på siden.

Hos os er der mulighed for at komme og hente lækker takeaway mad med et udvalg af vin, special øl og italienske sodavand. Det er også muligt at få maden bragt ud gennem Just Eat.

Hellerup Klub tilbyder selskabslokaler i unikke rammer med charme og varme. Smukke sale med klassisk charme til livets store øjeblikke, events og oplevelser. Du skal være velkommen til at ringe til os for at bestille en tid til rundvisning, eller hvis du skulle have andre spørgsmål vedrørende et arrangement i disse skønne lokaler.

 

Brasserie
Restaurant

Åbningstider

Udpluk af vores udvalg

Brasserie, Brunch, Klassisk frokost, Smørrebrød, Salater, Sandwich, Skaldyr, Fransk inspireret aftenmenu, Steak og fritter, dagens ret, Takeaway og Lounge, Book selskabslokaler, Hold konferencer/møder her. 

Se menukort 

Hellerup Klub Brasserie
Strandvejen 203
2900 Hellerup
Telefon 39622140
hellerupklub.dk

Følg os

Hellerup Klub

Frokoststeder i Nordsjælland

Frokoststeder i Nordsjælland

Der er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.

læs mere
Mardahl på frokosttur – med Jens Veggerby

Mardahl på frokosttur – med Jens Veggerby

56-årige Jens Veggerby sidder stadig på hjul, 19 år efter han huggede bremsen i  for sidste gang i sin aktive karriere. En karriere, hvor han med stor succes bl.a. deltog i utallige 6-dagesløb og store etapeløb som Tour de France og Giro d’Italia. Og kærligheden til jernhesten er ikke forduftet, hvilket resulterer i et dagligt tilbagelagt kilometersnit på 70-75 kilometer og 3.000 forbrændte kalorier. 

læs mere
error: Content is protected !!
X