Vælg en side


Harry’s Place

Harry, som oprindelig var uddannet pølsemager, var på sin daværende arbejdsplads med til at udvikle “Børgen” til Københavns Fængsler, og han fortalte følgende historie om “Børgen”:

De indsatte skulle have en vis portion kød pr. måltid, og var menuen pølser, så var det 1 1/2 alm. pølse pr. mand, men blev pølsen ikke skåret lige over, hvem skulle så have “den store”? I lyset af dette blev kæmpepølsen født, og den fik sit navn efter en daværende arrestforvarer.

I “gamle dage” var sortimentet i pølsevognen større end i dag, men saglig Harrys ånd lever på bedste vis stadig på stedet, om end den oprindelige er udskiftet med en mere tidssvarende.

Skulle du få gæster fra udlandet er Harry’s pølsevogn et af de steder jeg ville vise frem som værende “ægte dansk”.

Det bør måske også lige med, at to tidl. statsministre, Poul Schlütter og Poul Nyrup har været kunder på stedet, samt at det blev udødeliggjort i filmen Bleeder.

Jeg var sidste år i DR1 aftenshowet og serverede en “Børge med krudt” for Poul Nyrup i anledning af hans 70 års fødselsdag.

Pølsevogn
Kendt for “Børgen”

Åbningstider

Mandag: 10.30-17.30
Tirsdag: 10.30-17.30
Onsdag: 10.30-17.30
Torsdag: 10.30-17.30
Fredag: 10.30-17.30
Lørdag: 10.30-15
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Pølser, hotdogs, Børge, flæskestegssandwich, frikadellesandwich, Ristet hot dog, Pølse i svøb, Fransk Hotdog, Bøfsandwich, lej en pølsevogn.

Harry’s Place
Strandparksvej 2
2900 Hellerup
Telefon 25 81 19 62  
harrysplace.dk

Følg os

Harry's Place

Mardahl på frokosttur – Mads Christensen

I denne installation af NORD Magasinets frokostføljeton har chefredaktøren parkeret den “finere” danske madservering et sted ude på kogeøen til fordel for at grisse hænderne til, drikke af flasken og tale lige ud af posen i danskernes originale samtalekøkken – pølsevognen.

læs mere

Frokoststeder i Nordsjælland

Der er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.

læs mere
error: Content is protected !!
X