Vælg en side


Gamst Blomster

Johan Gamst blev født i Kolding i 1903. Han havde fra en tidlig alder en stor passion for blomster. Den vision førte han ud i livet fra markerne omkring hjemmet på Agtrupvej, hvor han sammen med hustruen Martha dyrkede sine blomster. Tre gange om ugen trak han således hestevognen fra Agtrupvej og ned på det lokale torv, hvor de friske blomster blev solgt. Når dagen var slut, og blomsterne solgt, siges det at det var arbejdsdrengene, der trak blomstervognen hjemad, mens Johan fik sig en lur bag på ladet efter en lang dag.

Denne passion for blomster førte Johan videre til sine børn, ligesom det er sket i generationerne efter, så det i dag er 4 generation af familien Gamst, der driver blomster salget fra adressen på Agtrupvej i Kolding.

Med & Johan går vi tilbage til rødderne fra dengang, hvor Johan selv gik på markerne fra tidlig morgen, for at sælge de friske blomster få timer efter at de var plukket. I dag kommer blomsterne bare ikke fra markerne i Kolding, men direkte fra avlere i hele Europa uden ekstra lagertid undervejs, så vi sikrer at dine blomster er så friske som overhovedet muligt, når de leveres ved din fordør – leveres ved din fordør. Med andre ord blomster som Johan selv ville have været stolt af – vi kalder det friske blomster direkte fra marken til Din buket!

Blomsterhandler

Åbningstider

Mandag: 9.30 – 17
Tirsdag: 9.30 – 17
Onsdag: 9.30 – 17
Torsdag: 9.30 – 17
Fredag: 9.30 – 17
Lørdag: 9.30 – 15
Søndag: 9.30 – 15

Vores udvalg

Blomster, potter, planter, middelhavsplanter, abonnementservice,

Gamst Blomster
Strandvejen 64B (I Rotunden)
2900 Hellerup
Telefon 53 66 66 99
gamstblomster.dk

Følg os

Gamst Blomster

Gamst Blomster

Gamst Blomster

Gamst leverer blomster til alle livets højdepunkter.
Friske bundter: Vi har et bredt sortiment af luksus bundtvarer. Pris 48 kr. pr. bdt. 3 bdt. 120 kr. Buketter i alle størrelser. Pris fra 149 kr. Abonnementordninger Snitblomster leveret til døren. Få leveret en buket om ugen, hver 2. uge eller hver 4 uge efter behov. Pris fra 159 kr. pr. levering

læs mere
De friskeste blomster

De friskeste blomster

Gamst Blomster, som har en lang historie, har åbnet blomsterbutikker i Rotunden i Hellerup og på Lyngby Hovedgade. Blomsterne i de smukke buketter kommer direkte fra gartnerier i Europa og Danmark. Alle mellemled er sprunget over, og blomsterne er derfor ekstra friske og holdbare – og til en fornuftig pris.

læs mere
error: Content is protected !!
X