Vælg en side
Foodintlerance test
Foodintlerance.dk Martina Banach
Foodintlerance.dk test
Foodintlerance.dk aloe vera

Foodintolerance.dk

Martina Banach er ernæringsfysiolog og selvstændig distributør af Forever Living produkter baseret på aloe vera og antiinflammatoriske kosttilskud. I sin klinik vejleder Martina i kost & ernæring for dem der lider af fødevareintolerance og forhøjede betændelses tilstande i kroppen.

Martina er autoriseret samarbejdspartner og repræsenterer Lorisian Laboratory i Skandinavien. Foodintolerance tests bruger et meget simpelt fingerspids prik test system som kan tages i hjemmet. Du er også velkommen at bestille en tid i klinikken for hjælp og vejledning til at udføre testen.

Du får: 1 gratis info konsultation, 1 test-selv-kit, svargennemgang og 30 min. kostvejledning. Info bog med vejledning og dagbog til de følgende 12 uger. Man går fra klinikken med et gennemarbejdet forslag til en midlertidig kostomlægning og en behandlingsplan samt en del praktiske råd. Efter 12 ugers diæt hjælpes klienten til at reintroducere de intolerante fødevarer.

Bestil tid til GRATIS konsultation.

Sundhed & Helse

Åbningstider

Konsultation efter aftale på
tlf. 40 15 54 43

Hverdage kl. 10-17 ellers efter aftale.

Udvalg og ydelser

Fødevareintolerencetest, sundhedstest, kostvejledning, vægttabsprodukter, personlig pleje, helse og hudpleje, proteinbarer, ernæringsprodukter, olier, Aloe Vera-produkter inden for wellness, fitness og sport.

Foodintolerance.dk
Ordrup Jagtvej 201
2920 Charlottenlund
Telefon 40 15 54 43
foodintolerance.dk

Følg os

Forever Products

error: Content is protected !!
X