NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Flora Danica – naturens eget design.

Eventyret om Flora Danica går tilbage til 1952, hvor en af 1930ernes folkekære varietékunstnere, Orla Eggert, udviklede ideen om at lave smykker baseret på naturens unikke design.

Forgyldte blomster
Flora Danica var den første – og eneste – virksomhed i verden, der kunne forgylde og forevige blomster. De første Flora Danica smykker var baseret på en kobberbeklædning af blomster og blade, som af dygtige fagfolk behændigt blev forvandlede til et smykke, der efterfølgende blev belagt med 22 karat guld.

Kobberet blev dog forholdsvis hurtigt erstattet af 925 sterlingsølv, som også i dag udgør hvert enkelt Flora Danica smykke.

Royale smykker
Flora Danica har desuden designet og produceret et diadem for Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie. Diademet tager udgangspunkt i Flora Danicas kollektion, Fransk Lilje, og illustrerer kærlighedshistorien mellem en prins og en prinsesse i et elegant og enkelt formsprog.

Relancering af Flora Danica kollektionerne
I april 2021 overtog ægteparret, Karina og Martin, Flora Danica. Ambitionen er at tage det traditionsrige brand tilbage til rødderne og relancere de tre mest ikoniske og succesfulde Flora Danica serier i et endnu mere elegant og tidssvarende design. Sammen med den berømte danske blomsterkunstner i Japan, Nicolai Bergmann, relanceres Firkløver, Persille og Dild serien i forbindelse med fejringen af Flora Danicas 70års jubilæum i 2022.

Flora Danica, En blomst for livet.

Fine Jewellery

Åbningstider

Mandag: 7-15
Tirsdag: 7-15
Onsdag: 7-15
Torsdag: 7-15
Fredag: 7-15
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Følg os

Flora Danica Jewellery ApS

error: Indhold er beskyttet.
X