Vælg en side

Farmshop Enggaarden
– 5000 kvadrameter krukkehave

Skal stuen, terrassen eller orangeriet fornyes med lidt lækkert interiør, tilbyder butikken et væld af lækre lammeskind, tæpper, puder, lamper, lanterner, lys og meget mere. Vi har altid masser af velegnede gaveidéer og udsteder gerne gavekort.

I vores kæmpe krukkehave finder I hyggelige små oaser med et væld af spændende – og frostsikre – krukker: Mega krukker, sortlers-krukker, terracotta-krukker, Antique look, “Patina”-krukker, sandblæste krukker og mange andre farverige glasurer.

Vores smukke sandstenterrasser fungerer som ”showroom” og kan således inspirere jer i jeres valg af de helt rigtige krukker hjem til. På gårdspladsen finder I desuden eksempler på vores meget populære vandkrukker. En vandkrukke signalerer ro og harmoni og er et stykke kunst i haven, og vi hjælper jer gerne med alt det praktiske omkring kar, piedestal/rist og pumpe.

Især vores eksklusive design- og vandkrukker fra Vietnam vækker begejstring i alle have/gårdmiljøer og tilbydes i et væld af former og størrelser. Designkrukkerne er unikke hver især, de er 100% håndlavede og udmærker sig ved både farve, form og finish. Ikke to krukker er ens og de skal derfor opleves og udvælges ”live”, hvorfor vi heller ikke tilbyder vores krukker i en webshop.

Kig forbi Farmshop Enggaarden alle dage undtagen onsdag/torsdage, eller ring på 28 86 98 36 for separat aftale.

Krukker
Boligartikler
Oliventræer

Åbningstider

Mandag: 10-17
Tirsdag: 10-17
Onsdag: Lukket
Torsdag: Lukket
Fredag: 10-17
Lørdag: 10-16
Søndag: 10-16

Januar/Februar:
Vinterlukket – åbent efter aftale

Følg os

Farmshop Enggaarden

Farmshop  Enggaarden  – en spændende  krukkeoase

Farmshop Enggaarden – en spændende krukkeoase

Helle Thorup og Bjarne Hjort Jensens hjertebarn. Her bugner det af landidyl, stentøj og interiør, så man kan skabe sin egen gårdstemning hjemme. Her sælges alt i frostsikre krukker og lækkert interiør til udelivet. Parret mødtes i 2011 og fik idéen om at drive virksomhed sammen. De bor også på gården, og i 2016 blev drømmen til virkelighed – de åbnede en butik! Helle har arbejdet med salg og marketing det meste af sit liv, og Bjarne har mere end 40 års erfaring med eget firma. Så det lå i luften, at de skulle starte noget op. De tænker meget forskelligt, men supplerer netop derfor hinanden rigtigt godt, og forretningen har taget fart.

error: Indhold er beskyttet.
X