NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Farmshop Enggaarden
– 5000 kvadrameter krukkehave

Skal stuen, terrassen eller orangeriet fornyes med lidt lækkert interiør, tilbyder butikken et væld af lækre lammeskind, tæpper, puder, lamper, lanterner, lys og meget mere. Vi har altid masser af velegnede gaveidéer og udsteder gerne gavekort.

I vores kæmpe krukkehave finder I hyggelige små oaser med et væld af spændende – og frostsikre – krukker: Mega krukker, sortlers-krukker, terracotta-krukker, Antique look, “Patina”-krukker, sandblæste krukker og mange andre farverige glasurer.

Vores smukke sandstenterrasser fungerer som ”showroom” og kan således inspirere jer i jeres valg af de helt rigtige krukker hjem til. På gårdspladsen finder I desuden eksempler på vores meget populære vandkrukker. En vandkrukke signalerer ro og harmoni og er et stykke kunst i haven, og vi hjælper jer gerne med alt det praktiske omkring kar, piedestal/rist og pumpe.

Især vores eksklusive design- og vandkrukker fra Vietnam vækker begejstring i alle have/gårdmiljøer og tilbydes i et væld af former og størrelser. Designkrukkerne er unikke hver især, de er 100% håndlavede og udmærker sig ved både farve, form og finish. Ikke to krukker er ens og de skal derfor opleves og udvælges ”live”, hvorfor vi heller ikke tilbyder vores krukker i en webshop.

Kig forbi Farmshop Enggaarden alle dage undtagen onsdag/torsdage, eller ring på 28 86 98 36 for separat aftale.

Krukker
Boligartikler
Oliventræer

Åbningstider

Mandag: 10-17
Tirsdag: 10-17
Onsdag: Lukket
Torsdag: Lukket
Fredag: 10-17
Lørdag: 10-16
Søndag: 10-16

Januar/Februar:
Vinterlukket – åbent efter aftale

Følg os

Farmshop Enggaarden

Hent naturen indenfor

Hent naturen indenfor

Hos VICA Danmark laver vi glasbygninger og udvider hjemmet, så haven og lyset kommer lidt tættere på. Vi er eksperter i at lave udestuer, drivhuse og orangerier. Vores passion om at skabe huset dejligste rum gør, at vi nu også tilbyder moderne pergolaer og terrasseoverdækninger.
VICA showroom, Industrivej 2, Køge, vica.dk

error: Indhold er beskyttet.
X