Vælg en side


 

Lokalt bilværksted i Charlottenlund

Charlottenlund har fået sit eget lokale bilværksted, som er del af autoværkstedkæden Din Bilpartner. Værkstedet kan tage sig af alle reparationer og vedligeholdelse – også af supercars. Får du problemer med bilen om aftenen eller weekenden, kan du også mod et gebyr få repareret bilen straks.

Udstyr til det hele

Wael El Mazjan, som har været i branchen i mere end 15 år, går meget op i service og sikkerhed. Du kan komme her med enhver reparation, serviceeftersyn, når du skal have skiftet dæk eller har et spørgsmål. Værkstedet har investeret i avanceret, nyt sporingsudstyr, så de kan kontrollere og justere bilens styretøj, hvis du fx synes, bilen trækker lidt til den ene side – måske efter en tur over en kantsten, eller hvis dækkene er slidte. Værkstedet har også udstyr og ekspertise – med jævnlig efteruddannelse – til at tage sig godt af alle supercars, som Bentley, Porsche og alle sportsmodeller.

Bilværksted
Reparationer
Vedligeholdelse
Serviceeftersyn

Åbningstider

Mandag: 8-16
Tirsdag: 8-16
Onsdag: 8-16
Torsdag: 8-16
Fredag: 8-16
Herefter døgnservice

Din bilpartner
Fortunvej 2
Charlottenlund
Telefon 22 90 90 74
dinautohjaelp.dk
dinautotransport@gmail.com

Følg os

Din bilpartner

Sommer betyder sommerdæk

Sommer betyder sommerdæk

Når celsiusgraderne svinger sig op og bliver tocifrede, er det på tide at svinge din bil ind til Din Bilpartner på Fortunvej for at få skiftet til sommerdæk. Så har du dæk med den rette hårdhedsgrad. Når der er varme i luften, er det vigtigt at skifte din bils dæk til sommerdæk. Det kan du få gjort i Wael El Mazjans lokale værksted på Fortunvej, som er del af kæden Din Bilpartner.

Fed lyd i din gamle supercar

Fed lyd i din gamle supercar

Måske er du en af de heldige, der kører rundt i en flot, gammel Jaguar, Porsche eller Mercedes, og måske er lydsporet fra bilens gamle skrattende radio ikke helt så fantastisk. Det kan Charlottenlunds lokale bilværksted upgrade for dig.

error: Content is protected !!
X