Vælg en side


DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

DermoCosmetics tilfredsstiller dit behov i et trygt og lægefagligt miljø. Tillid, en særdeles høj etik i behandlingerne, ærlighed og diskretion er nøgleord hos DermoCosmetic. Vi lytter til dine forventninger og tilbyder dig en grundig vejledning, behandling og opfølgning.

Vores mål er at understøtte din selvtillid og livskvalitet på en måde, der ikke skader din sundhed. Behandlingerne foregår med de mest effektive, veldokumenterede og sikre metoder.

Alle vil lægge mærke til det – ingen vil vide det: Du kommer til at se friskere og bedre ud, uden at du ser “behandlet” ud.

Se før- og efter billeder

Online booking

Kosmetisk hudlægeklinik
for skønhed og hudforyngelse

Åbningstider (Virum)

Mandag: Lukket
Tirsdag: 9-18
Onsdag: 9-17
Torsdag: 8-19
Fredag: 10-18
Lørdag: 9-15 (1 gang om måneden)
Søndag: Lukket

DermoCosmetic, Virum
Geels Plads 20
2830 Virum
Telefon 31 21 64 24
dermocosmetic.dk

Følg os

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Har ansigtet mistet fylde? Hænger øreflipperne? Eller har du vredesrynker mellem øjenbrynene, så du konstant ser skeptisk ud? Så kan du lynhurtigt stille uret tilbage med små mirakler i sprøjteform. Mens Azzalure (botox) får musklerne i ansigtet til at slappe af, kan en Restylane-filler erstatte den tabte volumen i tindingerne eller kinderne. Huden får fornyet fylde, elasticiteten genoprettes, og rynker og furer reduceres.

læs mere
error: Content is protected !!
X