Vælg en side


Concrete CPH

Concrete Copenhagen er et dansk firma, der er på forkant med teknisk innovation og design af gulvbeklædning.

Vi har specialiseret os i cementbaserede gulve, men vi sælger og udfører også produkter, der kan anvendes på vægge, køkken overflader, i badeværelser og på møbler.

Vores erfaring er stor med ekspertise fra helt små projekter i private hjem, til store butikker, hele indkøbscentre og store fabrikshaller.

Vi udlægger flere tusind kvadratmeter gulv årligt, og flere af dem sliber og polerer vi med diamantmaskiner.

Vi har agenturet på flere af de produkter arbejder med, og derfor lover vi dig en garanti på alle vores services.

Da ingen af vores produkter som udgangspunkt er ’gør-det-selv’ produkter samarbejder vi med en dygtig gruppe certificerede fagfolk, når vi skal udføre vores arbejde.

Vores kundegruppe inkluderer Carlsberg, Danmarks National Museum, Han Kjøbenhavn og mange flere.

Som alle gode håndværkere, starter og slutter vi opgaven med professionalisme.

 

Gulv
Vægge
Møbler

Vores udvalg

Gulve: Terrazzo, Designgulve, Poleret Beton, Fyldespartel, Extreme, Microcement, Opretning af gulve, Gulvfarver, Gulvslibe- og poleringsmaskiner, Inspiration gulve. Vægge: Microcement, Vægfarver, Inspiration. Møbler: Rebus, Microcement, Extreme Møbelfarver, Inspiration. Comfort gulve

 

 

Concrete CPH
Telefon 27 89 09 13
info@concretecph.com
concretecph.dk

Følg os

Nyheder til køkken & bad

Nyheder til køkken & bad

I den nye køkkenbutik Køkkencenteret CPH på Ordrupvej kan du bl.a. finde dette stringente og gråsorte køkken fra det tyske kvalitetsbrand Häcker. Og på badeværelser bliver det en næsten skulpturel og ophøjet oplevelse at gå i bad med Copenhagen Bath’s æstetiske badekar.

Ny Interiør og Livsstilsbutik

Ny Interiør og Livsstilsbutik

Ny Interiør og Livsstilsbutik i Charlottenlund. Efter 25 år væk fra detailhandel, vender Lene tilbage og åbner en Interiør og livsstils butik på Ordrupvej 62 A i Charlottenlund. Jeg vil gerne forhandle de varer, jeg selv har savnet i butikkerne, når jeg var ude og shoppe, rustikke autentiske produkter med råt skandinavisk designæstetik samt hyggelige lækre ting til sommerlivet og vores forskellige årstider. Valget faldt på Ordrupvej, da jeg er kommet i området i årevis, pga. arbejde, familie og veninder, og jeg nyder gadens liv. Syntes gaden manglede en Interiørbutik. Jeg tilbyder jer en butik som ofte forandres af nye varer – en butik, der vil være spændende og inspirerende at besøge. Chestnut forhandler bl.a. disse mærker • Ferm Living • Muubs • Cozy Living • Nicolas Vahé • ByRoom • House Doctor • Ib Laursen • Badeanstalten • Nuni.

Sæbehylde

Sæbehylde

sæbehylde. Vores sorte CB 100 sæbehylde er lavet i et smukt design, med praktisk formål. Hylden er lavet i rustfrit stål, som gør den perfekt til brusenichen. CB 100 serien fås også i hvid og krom. Copenhagen Bath, Bækkeskovvej 25 i Vallensbæk Strand.

Bolig Nyheder

Bolig Nyheder

Naturligt look! En innovativ trådløs højttaler med dyna-miske akustiske egenskaber, der er designet til at stå op mod væggen på en hylde eller et sidebord. En silhouet, der balancerer yndefuldt på en base af naturligt træ. Imponerende lyd i forhold til størrelsen. Pris 15.000 kr.

Bolig Nyheder

Bolig Nyheder

Miljøvenlige, håndvævede bambustæpper lavet af New Zealandsk uld blandet med bambusfibre. Kombinationen giver et meget holdbart tæppe med en let glans, der er let at vedligeholde.

error: Content is protected !!
X