Vælg en side

Cerix Hellerup

CeriX er specialist i kosmetiske injektions- og laserbehandlinger. God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående, og det er udelukkende specialuddannede sygeplejersker og læger, der udfører behandlingerne. 

CeriX er stolte af at have kunder, der, som dem selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og klinikkernes udstyr er det bedste og mest effektive på markedet. Hos CeriX kan du således altid føle dig i trygge hænder – og værdier som tillid, diskretion og loyalitet vægtes særdeles højt.

Klinikken på Strandvejen i Hellerup er en klinik udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik oplevelse fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at en behandling skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for alle behandlinger er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Åbningstider

Mandag: 8-18
Tirsdag: 7.30-20
Onsdag: 7.30-20
Torsdag: 7.30-20
Fredag: 7.30-18
Lørdag: 10-15
Søndag: Lukket

Åbningstider

Mandag: 8-18
Tirsdag: 7.30-20
Onsdag: 7.30-20
Torsdag: 7.30-20
Fredag: 7.30-18
Lørdag: 10-15
Søndag: Lukket

Cerix Hellerup
Strandvejen 191
2900 Hellerup
61 61 61 17
cerix.dk

Følg os

Portræt / Rie Jensen

Portræt / Rie Jensen

Af Camilla L. Mors / Foto Jacob Christian Hansen / Film Stanley With / Chefredaktør Rina Mardahl Jeg følger altid mit hjerte og drømme 110% Rie Jensen er trods sin unge alder, indehaver af fem kosmetiske klinikker, deriblandt også et privat hospital med kosmetisk...

læs mere
Kysseklare læber med fillers

Kysseklare læber med fillers

Smukke, fyldige og velformede læber er mange kvinders store drøm. Og med fillers er du faktisk kun et prik med sprøjten fra den store forvandling. Vi sætter spot på en af tidens mest populære kosmetiske behandlinger: Fillers til læberne.

læs mere
error: Content is protected !!
X