Vælg en side


Camila Pearl

Hvem er Camila Pearl: Cand. mag. i sprogpsykologi, stressekspert, forfatter, foredragsholder og har en dyb skarp viden om personlig udvikling fra Institut for Psykologi på Københavns Universitet og flere uddannelser og kurser fra Danmark og USA. Selvstændig stresscoach og inspirationsmentor siden 2008. Ejer af firmaet FlowLife Mentor.

I sommeren 2007 gik Camila Pearl ned med stress. Hun arbejdede fuldtid i en virksomhed, hvor hun var ansat i en administrativ stilling. I jobbet brugte hun ikke sin universitetsuddannelse i psykologi og kommunikation. Hun blev mere og mere stresset.
Dette blev startskuddet til Camila Pearls erhverv i dag som stressekspert. Camilas opgave er at hjælpe personer ramt af stress til igen at leve et liv i balance, meningsfuldhed og med et smil på læben hver dag.

Stressekspert
Forfatter
Præstations Coach

Behandlinger og ekspertiser

Coaching, Stresscoachingforløb af 7 sessioner, Retreatet: En Kvindes Rejse til Selvkærlighed, Stresscoaching 1 session, Stresscoaching Gruppeforløb, VIP-Coaching, Sig Farvel til din Stress, Do you want much higher productivity and succes?

Onlinekurser, Foredrag, Kursus i stresshåndtering for virksomheder, Køb min bog: Er du ramt af stress? Sådan bliver du stressfri

Camila Pearl
Lindegårdsvej 28B
2920 Charlottenlund
Telefon 25 21 74 99
camila@camilapearl.dk
camillapearl.dk

Følg os

Camilla Pearl

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Content is protected !!
X