Vælg en side
Botex hellerup gardiner
Botex Hellerup
Botex Hellerup

Hellerup Gardiner

Hellerup Gardiner er førende gardin og boligtekstilsbutik, og som kunde opleves Hellerup Gardiner lige så meget som et superinspirerende hjem. Butikken på Standvejen er et univers for boligtekstiler med fokus på dét der skaber stemning, hygge og personlighed og samtidig styler hjemmet. Hotel og lounge-stilen skinner klart igennem.

Indehaver Mie Prip kan bookes gratis til at komme ud i hjemmet og give tilbud og gode råd om nye gardiner og indretning.

Mie Prip har en baggrund i den kreative branche som selvstændig grafisk designer og teknisk illustrator, hvilket er en rigtig god ballast, når hun tager hjem til kunderne for at vejlede og inspirere om farver, tekstiler, solafskærmning og indretning.

Det kan være alt fra hjælp til et enkelt gardin til totalløsninger med gardiner, puder og stof til nye møbler. Og selvom man altid kan få de klassiske hvide satinlagner, persienner, kelimpuder og meget mere, sørger Mie for at hente nyt hjem.

Foruden Mie møder man i butikken også gardinkonsulent Majbrit Samsing som har 25 års erfaring med gardiner, boligtekstiler og dyner.

Gardiner
Boligindretning

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-17.30
Lørdag: 10-14
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Gardiner, Persienner. Boligtekstiler, Plaider, Sofapuder, Håndklæder, Badeforhæng, Dyner og puder, Sengetøj. Udendørs, Markiser, Parasoller, Udvendige persienner. Elstyring og opsætning.


 

Hellerup Gardiner
Strandvejen 82
2900 Hellerup
Telefon 39 64 33 88
hellerupgardiner.dk

 

Følg os

Botex Hellerup

error: Content is protected !!
X