Vælg en side

Vores vinmark i Californien

Vores drøm
I 2007 besluttede vi os for at forfølge vores drøm om at producere verdensklasse vine i Californien. Efter års søgning fandt vi et stykke land med de helt perfekte forhold.

Vores vinmarker blev plantet i 2009 med mere end 14.000 vinstokke hvoraf hovedparten er Cabernet Sauvignon. Vinmarken er beliggende på en sydvestvendt skråning cirka 500 meter over havets overflade i en kombination af terrasserede og tætte rækker.

Kompromisløs kvalitet
Vores ambition er at fremstille vin af kompromisløs kvalitet og som repræsenterer Borcher Family Wines unikke beliggenhed og klima. Ved høst håndplukker og håndsorterer vi alle druer og fermenterer udelukkende med den naturligt forekommende gær fra vinmarken.

Når vinen er færdig fermenteret lagres den på franske egetræsfade i en bjerggrotte gravet ud dybt under jorden, hvor temperatur og luftfugtighed er konstant og optimal året rundt.

Medlemsskab
Vores mål er at etablere langvarige forhold til vinentusiaster som værdsætter og deler vores passion for kompromisløs dyrkning af druer og kvalitetsvine. Vi fremstiller kun meget begrænsede mængder vin og er maniske omkring sikring af kvalitet og integritet i alle led af produktionen. Borcher Family Wines frigives direkte fra vingården to gange om året til vores medlemmer.

Du kan holde dig informeret om fremtidige allokeringer ved at sende dit navn og email info til os på michael@sepiovineyard.com.

 

Verdensklasse vine
Vinmark / høst
Vinmedlemsskab

Vores mission

“Vores mission er at skabe vine af kompromisløs kvalitet der repræsenterer det unikke bjerg hvor vi har plantet vores vinmark kaldet SĒPIŌ.”
Familien Borcher

Sepio Vineyard

error: Indhold er beskyttet.
X