NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Om Body and Mind Institute

– hos os er vi bevidste om, at oplysthed ikke skaber forandringer i sig selv. Det er via den øgede bevidsthed og den opfølgende implementering, at vore klienter opnår den succes, der er vores ambition i enhver kontakt med vore klienter.

Body and Mind Institute er et moderne konsulenthus, hvor de personlige indsigter og erfaringer prioriteres på samme niveau som de teoretiske kompetencer. Den menneskelige kapital og forståelse er i fokus i ethvert udviklingsforløb hos alle vore klienter.

Personlige erfaringer
Via vore mange års erfaringer, og afprøvede modeller og værktøjer opnår alle vore klienter den forandring, der skaber en mere succesfuld dag, hvor egne udtalte mål og ønsker opfyldes. Vore konsulenter har alle som én prøvet livet af i mere end en forstand. Når vi underviser i forandringer og implementeringer sker det på baggrund af egne erfaringer om, hvad der virker og hvad der absolut ikke virker. Vi sætter holdet i forhold til opgaven – det betyder at du som klient til hver en tid møder en konsulent, der forstår, at ingen af os er ens og alle udfordringer er individuelle.

Erfaringer fra erhvervslivet
Alle vore konsulenter kommer fra erhvervslivet med tilknyttede teoretiske og praktiske uddannelser indenfor virksomheds drift og personlig udvikling. Vi har alle som én gået vejen selv – stået med følelsen af at forretningsplanen og karriereplanen virkede uoverskuelig, ligget vågen om natten med tankemylder, mødt væggen fyldt med udfordringer, men særligt har vi alle opnået at komme igennem udfordringerne, som mere bevidste og glade mennesker.

Vi skaber udvikling i dig og forandring med dig! 

Kurser
Foredrag
Workshop om kerneværdier
Coach/Mentor forløb

Åbningstider

Mandag: 8-17
Tirsdag: 8-17
Onsdag: 8-17
Torsdag: 8-17
Fredag: 8-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Body and Mind Institute
Store Kongensgade 14, Penthouse
1264 København K
Telefon 31 73 43 03
bodyandmindinstitute.dk
kim@bodyandmindinstitute.dk

Følg os

Body and Mind Institute

Hver gang du drikker vand, mediterer du!

Hver gang du drikker vand, mediterer du!

Kim Borch, 53 år, har igennem de sidste 15 år hjulpet hundredvis af kursister og klienter til en bedre forståelse og bevidsthed om, hvordan man tager styringen i sit eget liv og når sine mål.
Kims metoder er logiske, empatiske, strategiske og meget virkningsfulde. Læs mere på: bodyandmindinstitute.dk

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X