Vælg en side
KimBorch foran kursister

Kim Borch coucher klient

Body and Mind Institute

Sandheden er er nuet, øjeblikket – øjeblikket er det, der sker lige nu – og er du tilstede lige dér, oplever du sandheden.

Kom og bliv inspireret til at leve dit liv fuldt ud, hver dag resten af dit liv. Dit liv er ikke betinget af, hvad andre tænker og tror om dig, Inderst inde ved du, hvem du er, dine overbevisninger, dine indsigter og din visdom. Vi er alle på livets rejse, og ved hjælp af indsigter og erkendelser kan hver dag blive bedre ikke kun for dig selv, men også for alle omkring dig – din familie, venner og koleger.

FOREDRAG
Oplev en times indsigter i, hvorfor du skal lede logisk – via din bevidsthed.
Hør, hvorfor passion og stædighed er livets eliksir…

Kurser
Foredrag
Workshop om kerneværdier
Mentor forløb

Åbningstider

Mandag: 8-17 
Tirsdag: 8-17 
Onsdag: 8-17 
Torsdag: 8-17 
Fredag: 8-17 
Lørdag efter aftale 
Søndag efter aftale

Vi kan tilbyde

Udvikling og forandring i dit liv
– øget bevidsthed i dit liv
Foredrag om logisk lederskab
bodyandmindinstitute.dk/
foredrag/

Body and Mind Institute
Store Kongensgade 14, Penthouse
1264 København K
Telefon 31 73 43 03
bodyandmindinstitute.dk

Følg os

Body and Mind Institute

En perle af en fritidsbolig

En perle af en fritidsbolig

”Denne perle ligger på Lille Sandbjerg 3 i Rågeleje og fremstår nyrenoveret. Dette kan netop blive jeres nye tilflugtssted, når kalenderen viser “ferie” eller “weekend”. Foruden en fantastisk rolig beliggenhed nær stranden, Heatherhill samt flere andre kulturperler, kan I se frem til et lyst og indbydende hus med tre værelser, et stort køkkenalrum og et skønt udemiljø.

læs mere
180 kvm hideaway luksus og københavns største tagterrasse

180 kvm hideaway luksus og københavns største tagterrasse

I Berlingske Tidendes oprindelige papirlager samt efterfølgende Bikubens direktionslokaler er der her i anden baggård i Silkegade indrettet en virkelig luksuslejlighed.
Vi udbyder her en 180 kvm stor og spændende lejlighed med en stilren og super hyggelig indretning, der fremtræder helt klar til indflytning – og så med elevator til ejendommens imposante 5. sals tagterrasse.
Lejlighedens eksklusive køkken vil skabe de smukkeste rammer for hverdagen, og det ligger i åben forbindelse med en stue, der kan indrettes med forskellige afdelinger. Boligen er helt gennemført i sit udtryk med for eksempel vinduespartier i newyorker look, der er placeret mellem stuen og køkkenet, ligesom de skærmer af til et ekstra værelse. I finder endnu to værelser i lejligheden, hvoraf det ene har adgang til et walk-in-closet, og det lækre badeværelse udnytter på fineste vis bygningens arkitektur med en stor bruseniche og et spejl, der har samme buede form som vinduerne ud mod gården. Således er der virkelig sans for både de funktionelle og de æstetiske detaljer med denne bolig, som også består af et bryggers og en entre.

læs mere
error: Content is protected !!
X