Vælg en side

Bodenhoff Bageri

Hos Bodenhoff Bageri får du alt hvad hjerte begærer af morgenbrød, kaffe, kager og flotte festkager.

Fra overdådige bryllupskager til miniaturekager i tusindtal og specieldesignede festkager til royale og politikere.

Bodenhoffs Bageri er specialister i helt særlige kager til enhver fest og konditorchef, Allan Andersen, siger aldrig nej til en udfordring, hvad enten det er klassiske festkager eller spektakulære festkager.

Konditorer og elever lægger deres hjerter og hænder i at kreere jeres ønsker – store som små. Vi lader os inspirere af sæsonens varer fra grønttorvet. Vi elsker fløde, chokolade, nødder og marcipan.

Godt brød skal æltes med hænderne
Vi bager med mel uden stråforkorter, og med egen surdej. Vi langtidshæver også brødet og bager i stenovn.

Rigtigt rugbrød er lavet med surdej
Rug har en mild, let smag. Det giver brød med masser af dybde. Smagen er bitter, sød og syrlig. Rugbrødet er blødt og fugtigt indeni – fyldt af fuldkorn.

I 6 generationer har Bodenhoff’erne været bagere og konditorer.

Bodenhoff leverer frisk brød og kager til københavnerne hver dag og året rundt.I vores 9 butikker bager vi frisk brød flere gange dagligt.

Du finder bl.a. Bodenhoff Bageri inde i Rotunden.

Bageri
Konditor

Åbningstider

Mandag: 6.30-20
Tirsdag: 6.30-20
Onsdag: 6.30-20
Torsdag: 6.30-20
Fredag: 6.30-20
Lørdag: 6.30-18
Søndag: 6.30-18
Helligdage: 7-15

 

Bodenhoff Bageri
Strandvejen 64A
2900 Hellerup
Telefon 38 86 22 97
bodenhoffs.dk

Følg os

Bodenhoff Bageri

Nord tester flødeboller

Nord tester flødeboller

Vi elsker flødeboller, og vi bad kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund om at finde de 3 bedste blandt 7 skønne flødeboller. En flødebolle er en lille, lækker, delikat sag, som skal kunne nappes i 5-6 mundfulde. Balancen mellem nok skum, bund og chokolade skal bidrage til oplevelsen. For meget chokolade kvæler smagen af skum og bund. Ligeledes vigtigt med et sprødt knæk i chokoladen sammen med skummets fluffy, søde og en anelse seje konsistens, og uanset hvad bunden er lavet af, så skal den også bidrage med smag og tekstur. Den perfekte flødebolle ifølge Annemette Voss

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X