Vælg en side
Bang & Olufsen Hellerup
Bang & Olufsen produkter
Bang & Olufsen Hellerup
Bang & Olufsen Hellerup

Bang & Olufsen Hellerup

Bang & Olufsen i Hellerup er en rendyrket Bang & Olufsen forretning. Indrettet som et inspirerende “galleri”, hvor du til enhver tid kan opleve alle Bang & Olufsens produkter samlet på et sted. I alle farver og i enhver tænkelig kombination.

Kig ind og lad sanserne pirre af magien, koncepterne, betjeningskomforten og den smukke formgivning, som har gjort Bang & Olufsen eftertragtet over hele verden.

Der venter dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Overraskende anderledes, enkelt og smukt. En unik forretning med Showroom for alle B&o produkter.

Elektronik
Design

Åbningstider

Mandag: 10-18
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-18
Lørdag: 10-15
Søndag: Lukket

Bang & Olufsen Hellerup
Strandvejen 100
2900 Hellerup
Telefon 39 65 45 54
bocph.dk

Følg os

Bang & Olufsen Hellerup

Gaveidéer fra Bang & Olufsen Hellerup

Ved køb af julegaver hos Bang & Olufsen på Strandvejen, får du en behagelig stemning og god vejledning. Vi sætter en stolthed i at give den bedste service, så du går fra butikken med et smil på læben. Vi pakker gerne dine gaver ind i en lækker indpakning af bedste kvalitet.

læs mere

B&O – Multi room

Vores kollektion af trådløse højttalere er designet til at spille perfekt sammen i ét samlet Multiroom system, der lader dig spille forskellig musik i forskellige rum eller samme musik i hele hjemmet.

læs mere
error: Content is protected !!
X