Vælg en side


Aston Martin Cph

Vi er Danmarks eneste autoriserede salgs og service sted – vi er passionerede i forhold til de modeller vi sælger, den service vi yder og vi ved at vores entusiastiske kunder deler disse værdier.
 
Alle vores biler bliver fortsat håndbygget og håndsyet, blandet med anvendelse af højteknologiske processer i meget moderne, men klassiske, omgivelser.
 
Vi åbnede d. 1 April 2017 et helt nyt showroom på Strandvejen 6 i København, som reflekterer den prestige og eksklusivitet som associeres med Aston Martin. Hos Aston Martin Copenhagen sælger vi både nye og brugte Aston Martins, derudover tilbyder vi naturligvis både leasing og kontant-køb. 
 
Vores Aston Martin team består af passioneret salgs personale og teknikkere med mange års erfaring som står klar til at leverer den ypperste service.
 
Skal man købe en Aston Martin, handler man med Aston Martin!

Luksusbiler

Åbningstider

Mandag: 10 – 17.30
Tirsdag: 10 – 17.30
Onsdag: 10 – 17.30
Torsdag: 10 – 17.30
Fredag: 10 – 17.30
Lørdag og søndag efter aftale

Vores udvalg

Se vores modeller her, Tilkørte biler, service, originale dele og tilbehør, Aston Martin tilbehør og merchandise, 

Aston Martin Copenhagen
Strandvejen 6
2100 København
Telefon 39 65 69 20
sales@astonmartin-copenhagen.dk
copenhagen.mastonmartindealers.com

Følg os

Aston Martin Cph

Aston Martin DBS Superleggera

Aston Martin DBS Superleggera

Det gælder for de ganske almindelige biler, der får flere hestekræfter og går længere på hver eneste liter brændstof, og det gælder for de helt elektriske biler og hybrider. Kigger vi på klassen af ekstreme sportsvogne, er tendensen den samme. Hvor bilerne tidligere havde omkring 600 hestekræfter, er der de seneste par år blevet lagt hestekræfter oveni.

læs mere
error: Content is protected !!
X