Vælg en side

“More frosting, less waste”

Mød Annemette Voss – Designer, kunstner og kogebogsforfatter – og fast kagebager i køkkenet hos Go’morgen Danmark

Annemette Voss er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter at hun vandt Den store bagedyst 2013 tog hendes liv en drejning. I dag arbejder hun som livsstilsblogger, kogebogsforfatter, foredragsholder og udgiver podcasts – hun har også været tv-vært i et par år, og er i dag fast kagedame i køkkenet på Go’Morgen Danmark.

Hun har udgivet flere kogebøger, blandt andre Pyntebogen, Lagkagebogen, Piece of cake, Julebag, Konfekt og Brødbogen m.fl.

På hendes webshop All by Voss ønsker hun at skabe produkter, der giver dig en mere kreativ, kunstnerisk og selvkærlig livsstil.

Brandet rummer alt fra smykker til kogebøger, kunst og duftlys mm. Alle designs er designet eller håndplukket af Annemette Voss.

Følg hende også her i NordMagasinet, hvor hun tester kager.

Livsstilsblogger
Kogebogsforfatter
Foredragsholder
Designer

Følge hendes blog her:
annemettevoss.dk
Velkommen til et univers fyldt med kreativitet, ærlighed, webshop og lækre opskrifter

 

Annemettes udvalg

Livsstilsblog
Webshop
Design &..
Accessories, Bolig , Smykker, Tøj
Books &..
Kogebøger, Indpakning, Notesbøger, Puslespil
Art &
Kunstdesign, Plakater

Annemette Voss
Annemettevoss.dk
Allbyvoss.dk
webshop@allbyvoss.dk

Henvendelser vedr. samarbejde på bloggen og sociale medier:
annemette@fiveme.dk

Henvendelser vedr. Presse og PR:
Min PA Camilla Stockfleth Olsen
camilla@justchill.dk

Følg os

Annemette Voss

NORD tester thebirkes

NORD tester thebirkes

Tebirkes er en af danskernes, såvel som Annemette Voss’, yndlingsbagværk. Vi fik kageekspertens vurdering af fem skønne tebirkes lavet med masser af lokal kærlighed og bagerflid. Annemette Voss om tebirkes: Der er meget, som kan gå galt, når man laver tebirkes, fordi man har med en dej at gøre, som er teknisk svær. Altså en wienerbrødsdej som skal have de her famøse 27 lag. Den skal kunne flage og falde fra hinanden, og remoncen skal helst forblive indeni kagen, og der skal være nok af den, så man får denne lækre, karamelliserede følelse i munden. Bagningen skal selvfølgelig være god, og endelig er der spørgsmålet om, man bruger smør eller margarine.

læs mere
Nord tester flødeboller

Nord tester flødeboller

Vi elsker flødeboller, og vi bad kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund om at finde de 3 bedste blandt 7 skønne flødeboller. En flødebolle er en lille, lækker, delikat sag, som skal kunne nappes i 5-6 mundfulde. Balancen mellem nok skum, bund og chokolade skal bidrage til oplevelsen. For meget chokolade kvæler smagen af skum og bund. Ligeledes vigtigt med et sprødt knæk i chokoladen sammen med skummets fluffy, søde og en anelse seje konsistens, og uanset hvad bunden er lavet af, så skal den også bidrage med smag og tekstur. Den perfekte flødebolle ifølge Annemette Voss

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X