NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Styrke har ingen alder
– træningsprogrammer til en velformet og velfungerende krop

Hos Anna Bogdanova får du intelligent og tidseffektiv træning til nervesystem, muskler og hud, der styrker, former og forynger din krop på kun 5-15 minutter om dagen.

Træning, som holder dig ung
Oplever du med alderen, at din indsats på træningsmåtten ikke længere giver de samme resultater, så finder du løsningen i dine muskler, siger træningsspecialist Anna Bogdanova.

Hun har gennem 14 år lært kvinder at styrketræne, så de bremser det naturlige tab af eller opbygger mere muskelmasse.

Muskler er nemlig, siger hun, det tætteste, vi kommer på ungdommens kilde – og det eneste, du kan gøre uden bivirkninger, som støtter kroppen i de hormonelle forandringer, der opstår med alderen.

Hjemmetræning eller eksklusive enetimer
Hver eneste øvelse har effekt på flere dele af kroppen, så du kan nøjes med at træne helt ned til 5-15 minutter om dagen.

Det er nemlig mikrotræninger med både programmer til hele kroppen og til særlige udfordringer, som Anna gennem udførlige videoer guider dig til at kunne træne hjemme.

Har du brug for en individuel plan eller tjek af træningsteknik, er der begrænset mulighed for at booke enetimer med Anna Bogdanova i Holte.

Trænings-programmer

Åbningstider

Onlinetræning: 24-7
1:1 forløb: Efter aftale

Anna tilbyder

Styrketræning
Onlinetræning
Eksklusive 1:1 forløb
Maksimal effekt med minimal indsats.

Kontakt

Skriv til contact@annabogdanova.dk
Læs mere på www.annabogdanova.dk

Følg Anna

Anna Bogdanova

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

error: Indhold er beskyttet.
X