NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

At finde hjem betyder noget for os alle

Hos Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING sætter vi os grundigt ind i dit boligsalg for at sikre os, at vi forstår dine behov og ønsker til fulde.

Samtidig tør vi at investere i nye tiltag og idéer, som kan gøre salget af din bolig til en succes. Det gode samarbejde mellem mæglere og sagsbehandlere er afgørende for, at vi kan levere en hurtig og effektiv sagsbehandling.

Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge sit hjem. En bolig er et hjem, som har en følelsesmæssig betydning for dig – og for de fleste er boligen desuden det største aktiv. Vi yder åben og ærlig rådgivning i hele salgsprocessen, så du sikres det bedste resultat.

Vores salgsværktøjer
Vi tilbyder en vifte af effektive salgsværktøjer, som sender din bolig øverst i bevidstheden hos potentielle købere.

Vores services dækker bl.a. over digital visualisering, facadeforslag, særprægede dronefilm, adgang til et eksklusivt køberkartotek, bred online annoncering, attraktive visninger på sociale medier, klassisk avisannoncering og udstilling i centralt beliggende forretninger.

At finde hjem betyder noget for os alle. Hos Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING sætter vi en ære i, at vores sælgere og købere er glade og yderst tilfredse med vores indsats.

Vi vil hjælpe dig med at gøre en god handel.

Ejensdomsmægler
Bolig

Åbningstider

​Mandag: 9-17
Tirsdag: 9-17
Onsdag: 9-17
Torsdag: 9-17
Fredag: 9-16
Lørdag: lukket
Søndag: 10-16

&Living
Charlottenlund, Hellerup
Ordrupvej 91
2920 Charlottenlund
Telefon 88 44 60 00
and-living.dk
charlottenlund@and-living.dk

Følg os

&Living Charlottenlund

Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Der er en livsgnistrende aura om indehaveren af Jesper Nielsen-forretningen på Ordrupvej, Nirekha Saravanabavan. Den kun 33-årige småbørnsmor fra Fyn og hendes nye team har i dén grad forhøjet omsætningen siden overtagelsen, og målet er at blive endnu større. Klokken er 5.30 om morgenen og Nirekha Saravanabavan snører løbeskoene. Når hun kommer tilbage fra løbeturen i Bernstorffsparken, deltager hun i familiens morgenrutiner med god tid til at få børnene i vuggestuen. Sidstnævnte står hendes mand dog for. For sådan har de fordelt pligterne hos familien. Hendes mand, der er IT-uddannet, tager sig af hjemmet, så Nirekha kan komme ud over stepperne som indehaver af Jesper Nielsen-ejendomsmægler-forretningen i Charlottenlund.

Seks af de bedste

Seks af de bedste

Vi har stillet et enkelt spørgsmål til områdets toneangivende ejendomsmæglere: Hvorfor I er så gode til at sælge boliger i attraktive nord? Regine Liljengren: At købe og sælge sin bolig er den ultimative tillidssag og i en uafhængig forretning som vores, er det langt nemmere at yde en skræddersyet service. En god bolighandel tager nemlig altid udgangspunkt i den enkelte families behov, og hvor vigtigheden i at give dem en tryg og god oplevelse står øverst på vores dagsorden. Vi er fem ansatte i en dedikeret og super-lokal forretning, og flere af os er født og opvokset i området.

error: Indhold er beskyttet.
X