Vælg en side


Ambassaden & Konsulatet

Ambassaden & Konsulatet er en hyggelig restaurant, hvor vi serverer dansk mad i København Ø. Vi ligger på Dag Hammarskjölds Allé tæt på Østerport og over for den amerikanske ambassade i det mondæne ambassadekvarter.

Menukortet er domineret af traditionelle danske frokost retter. Alt fra sild, fisk, skaldyr og kødretter til ost og kage/ desserter er at finde blandt de ca. 40 retter. Et oplagt spisested for business lunch eller som romantisk restaurant om aftenen, onsdag, torsdag og fredag med kreative retter. Der er lagt vægt på råvarernes kvalitet og sammensætning af de forskellige retter, hvorfor der bliver brugt en del økologiske og gerne lokale råvarer.

Der er også mulighed for afholdelse af div. arrangementer/ selskaber: fødselsdag, barnedåb, reception, konfirmation osv. Vi laver og leverer desuden mad ud af huset til div. fester, receptioner, bryllupper osv. og kan levere alt til jeres arrangement, hvadenten det skal være teltet i haven eller pavilloner til receptionen.

Ring og hør nærmere 33 13 91 94 eller kom ind til et møde.

Restaurant
Dansk mad

Åbningstider

Mandag: 11-17
Tirsdag: 11-17
Onsdag: 11-22
Torsdag: 11-22
Fredag: 11-22
Lørdag: 11-22
Søndag: Lukket

ambassaden & konsulatet

Ambassaden & Konsulatet
Dag Hammerskjolds Allé 7
2100 København Ø
Telefon 33 13 91 94
restaurantambassaden.dk 

Følg os

Ambassaden & Konsulatet

Spis eksklusiv dansk frokost

Spis eksklusiv dansk frokost

Det er hvad der kendetegner spise­stedet Ambassaden & Konsulatet, som Mads Ganderup Jensen er manden bag. På få år, men med mere end 30 års erfaring i branchen, og en stor passion for faget, har Mads formået at skabe en af de absolut bedste frokostrestauranter i København. Der er en helt speciel og god stemning, når man ankommer til den lækre og atmosfærefyldte frokost­restaurant. Lokalet i sig selv er helt unikt, her bliver man mødt af charmerende møbler, hvide duge, levende lys og enestående lofts­malerier.

læs mere
Frokoststeder i Nordsjælland

Frokoststeder i Nordsjælland

Der er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.

læs mere
error: Content is protected !!
X