Vælg en side
 

Plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger i verdensklasse!

AGATA er en plastikkirurgisk speciallægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger. Hos AGATA anvender vi kun de sikreste metoder og bruger udstyr af højeste kvalitet, så du altid får en behandling i verdensklasse.

Vi hos AGATA lægger stor vægt på tryghed og sikkerhed, og det gøres med høj faglighed og ekspertise fra alt vores personale og tilfredse klienter. Ofte oplever vores klienter at de har fået et bedre selvværd og en større selvtillid efter de har besøgt AGATA privathospital. Vores højeste prioritet er, at du som klient kan føle dig i trygge hænder, når du vælger eller overvejer en kosmetisk behandling eller operation hos os.

 

Hos Agata er du sikret:

  • Et naturligt og harmonisk resultat
  • Den bedste kvalitet
  • Professionel rådgivning
  • Erfarne Plastikkirurger og sygeplejersker
  • Egen behandler fra start til slut
  • Intensiv overvågning efter operationen
  • Overnatning ved behov
  • Døgnvagt 24/7
  • Ingen gemte gebyrer. Alt er inklusive i prisen

 

 

Kosmetiske behandlinger

Rynkebehandling
Fylde og modellering
Permanent hårfjernelse
Ar behandling
Pigmentforandringer og karsprængninger
Hudforyngelse

Plastikkirugi

Ansigtsoperationer
Brystoperationer
Kropsoperationer

Telefontider

Mandag: 9 – 15
Tirsdag: 9 – 15
Onsdag: 9 – 15
Torsdag: 9 – 15
Fredag: 10 – 14

Vores klinikker

AGATA Hellerup
Hellerupvej 5
2900 Hellerup

AGATA Frederikssund
Kilde Allé 22, 2.sal
3600 Frederikssund

Telefon 47 33 00 30
agata-privathospital.dk
info@agata-privathospital.dk

Henvisning fra egen læge
Ring til os på telefon 47 33 00 30

Følg os

Agata Nordsjællands privathospital

Tid til nye bryster?

Tid til nye bryster?

Er brysterne blevet flade efter amning? Er der forskel i størrelserne? Eller trænger selvtilliden og kvindeligheden bare til et boost? Så er det måske nu, du skal overveje en brystforstørrelse. EKSPERTER I FEMININE FORMER: Det er ikke længere et tabu at give barmen en hjælpende hånd. Brystforstørrende operationer med silikoneimplantater er stadig en af de mest efterspurgte indgreb i Danmark og på verdensplan. Også hos AGATA Privathospital, hvor plastik­kirurgerne siden 2005 har udført mange hundreder brystforstørrende operationer. Naturligvis udelukkende med CE- og FDA-godkendte silikon­eimplantater af den bedste kvalitet, primært fra Mentor.

læs mere
Hudforyngelse med blodplasma BLOODY BEAUTIFUL SKIN

Hudforyngelse med blodplasma BLOODY BEAUTIFUL SKIN

Janni Ree fra tv-programmet “Forsidefruerne” siger om vampyrbehandlingerne med eget blodplasma: “Jeg har fået en flot glød i huden og et mere ungdommeligt look. Min hud stråler og blev mere ensartet allerede efter første behandling. Jeg kan varmt anbefale både behandlingen og AGATAs dygtige personale”. Kim Kardashians hemmelige skønhedsvåben er en blodig affære. Men den er 100% naturlig, og så virker den! Hollywoodstjernerne gør det på stribe. Får den populære vampyr­behandling med eget blod. Og det er der flere gode grunde til, når drømmen er en synligt yngre og opstrammet hud med en smukkere og jævnere hudstruktur. Også efter akne eller andre småskader i huden.

læs mere
Få en smuk næse

Få en smuk næse

AGATA Nordsjællands Privathospital har stor erfaring og ekspertise i at operere næser. Også dem der er mislykkedes andre steder. Næsen er bare ikke til at komme udenom. Den sidder midt i ansigtet, og kan man ikke forlige sig med den, kan man få den opereret. Men det er ikke et helt ukompliceret indgreb, og derfor er det vigtigt, at man kun benytter sig af de bedste kirurger. AGATA er en plastikkirurgisk special­­lægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger i henholdsvis Frederikssund og Hellerup. Er drømmen en ny næse, skal du til Frederikssund.

læs mere
error: Content is protected !!
X