Vælg en side

Adeas Privathospital

Hos Adeas Privathospital er der tre nøglebegreber, der er centrale: Eksklusivitet, kompetence og tryghed.
Tryghed er det sidste nøglebegreb, og det ses blandt andet ved, at det er den samme læge, som følger patienten fra undersøgelse over eventuelle operationer til efterfølgende samtale og kontrol.
Ekslusivt privathospital beliggende centralt i smukke omgivelser i Parken på Østerbro.
Kompetence er et andet nøglebegreb, og det ligger som en integreret del af Adeas’ ‘DNA’. De 40 special­læger og i alt 140 ansatte er nøje udvalgt og er blandt de førende inden for deres fag.

Sundhed
Kosmetiske behandlinger

Åbningstider

Adeas Privathospital
Mandag-torsdag: 8-17
Fredag: 8-15

Plastikkirurgisk enhed
Mandag-torsdag: 9-12 & 12.30-15
Telefon 88 77 40 06

Tværfaglig smerteklinik
Mandag-torsdag: 8.30-12
Telefon 88 77 40 02

 

Privathospital med mange specialer

Se oversigten her:
Adeas Privathospital

 

Adeas Parken
Øster Allé 42, 3. sal
2100 København Ø
Telefon 88 77 40 00
adeas.dk

Følg os

Adeas Privathospital

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Det er lidt af en fangst, som Adeas Privathospitaler har gjort med Marc Jacob Strauss. Idrætskirurg med speciale i avancerede ledbåndsrekonstruktioner. Før var de seks og nu er de syv ortopæd­kirurger og én mediciner på Adeas Privathospitalers elitehold inden for idrætskirurgi og idrætsmedicin. Nyeste skud på stammen er ortopæd­kirurg Marc Jacob Strauss. Han kommer med en faglig baggrund fra sine mange år på Ullevaal Sykehus i Oslo, og skal for Adeas stå for nogle af ortopædkirurgiens allermest avancerede ledbånds­­rekonstruktioner: Bageste korsbånd og løse knæskaller.

læs mere
CO2-laserbehandling

CO2-laserbehandling

Parkens Hud- & Laserklinik tilbyder supereffektive hudforyngende behandlinger med CO2-laser, som kun certificerede hudlæger kan udføre. CO2-laserbehandling kan bl.a. reducere uønskede brune alderspletter, let kreppet hud, rynker, linjer, ar, blodkar og karmisdannelser. Hud- & Laserklinikken hører under Adeas Privathospitaler, og til NORDs læsere tilbydes en gratis konsultation til CO2-laser. Her vil hudlægen kunne foreslå en behandling med CO2 eller en af de mildere IPL-laserbehandlinger. For kontakt se adeas.dk/hudlaege.

læs mere
Kom sygdommene  i forkøbet

Kom sygdommene i forkøbet

I stedet for at vente på, at sygdom rammer dig, kan du tage den i opløbet med en helbredsundersøgelse på Adeas Privathospitaler nye Sundhedscenter i Parken. Sidst vi skrev om det nye Sundhedscenter i Parken under Adeas Privathospitaler, var det helt nyt. Og nu er meldingen, at man har ’travlt’. På den gode måde. Sundhedscenterets grundige helbredsundersøgelse er nemlig et hit. For ligesom man i mange virksomheder enten overvejer eller allerede er i gang med få fore­taget en helbredsundersøgelse af deres nøglemedarbejdere, så vil andre også. Tendensen er, at vi vil tage ansvar for vores egen krop og ikke vente, til det bliver for sent. For man kan gøre noget ved skavanker og sygdomme, hvis man opdager dem i tide, og dét har landets største og kompetente private hospitalskæde Adeas taget konsekvensen af.

læs mere
error: Content is protected !!
X