NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Adeas Privathospital

Her møder du skarpe kompetencer, høj faglighed og nærvær.
Hos Adeas Privathospitaler har vi passion for vores fag og fokus på dig og dine behov.

Teamet
Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker, lægesekretærer, radiografer mfl., som har en solid erfaring og den højeste ekspertise indenfor de forskellige specialer.      

Vi tilbyder professionelle og trygge behandlinger i vores unikke rammer placeret i Parken. 

Dine behov er i centrum, når du besøger Adeas Privathospital

Når du er patient på Adeas Privathospital, er nærvær og trygge rammer et centralt fokus. Alle vores behandlinger foregår med en professionel tilgang og personlig omsorg allerede fra første møde.

Vi er fleksible og har altid tid til at tage os personligt af dig som patient samt tilbyde hurtige behandlinger uden ventetid. 

Dette gør vi uden at gå på kompromis med vores ønske om at skabe en god stemning, for god tid, dialog og nærvær er topprioriteter i mødet med vores patienter.

Vores kvalitetsbevidste personale sikrer derfor dig et professionelt og trygt forløb allerede fra første undersøgelse, og lige indtil du udskrives.

Udvalgte speciallæger

Adeas Privathospital råder over et stærkt team af højt kvalificerede speciallæger, der prioriterer høj faglighed og individuel service.

 

Sundhed
Kosmetiske behandlinger

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8-17
Fredag: 8-15

Plastikkirurgisk enhed
Mandag-torsdag: 9-12 & 12.30-15
Telefon 88 77 40 06

Tværfaglig smerteklinik
Mandag-torsdag: 8.30-12
Telefon 88 77 40 02

Vores specialer:

ACP-behandling
Gigt & reumatologi
Håndkirurgi
Idrætskirurgi
Idrætsmedicin
Plastikkirurgi
Kardiologi
Lungemedicin og allergisygdomme
Mave-tarmkirurgi
MR-scanning
Ortopædkirurgi
Rygkirurgi
Røntgen
Skulder/albue-kirurgi
Tværfaglig Smerteklinik
Ultralydsskanning
Medicinsk vægttab
Øre-, næse- & halskirurgi 

Adeas Parken
Øster Allé 42, 3. sal
2100 København Ø
Telefon 88 77 40 00
adeas.dk
info@adeas.dk

Følg os

Adeas Privathospital

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Det er lidt af en fangst, som Adeas Privathospitaler har gjort med Marc Jacob Strauss. Idrætskirurg med speciale i avancerede ledbåndsrekonstruktioner. Før var de seks og nu er de syv ortopæd­kirurger og én mediciner på Adeas Privathospitalers elitehold inden for idrætskirurgi og idrætsmedicin. Nyeste skud på stammen er ortopæd­kirurg Marc Jacob Strauss. Han kommer med en faglig baggrund fra sine mange år på Ullevaal Sykehus i Oslo, og skal for Adeas stå for nogle af ortopædkirurgiens allermest avancerede ledbånds­­rekonstruktioner: Bageste korsbånd og løse knæskaller.

læs mere
Kom sygdommene  i forkøbet

Kom sygdommene i forkøbet

I stedet for at vente på, at sygdom rammer dig, kan du tage den i opløbet med en helbredsundersøgelse på Adeas Privathospitaler nye Sundhedscenter i Parken. Sidst vi skrev om det nye Sundhedscenter i Parken under Adeas Privathospital, var det helt nyt. Og nu er meldingen, at man har ’travlt’. På den gode måde. Sundhedscenterets grundige helbredsundersøgelse er nemlig et hit. For ligesom man i mange virksomheder enten overvejer eller allerede er i gang med få fore­taget en helbredsundersøgelse af deres nøglemedarbejdere, så vil andre også. Tendensen er, at vi vil tage ansvar for vores egen krop og ikke vente, til det bliver for sent. For man kan gøre noget ved skavanker og sygdomme, hvis man opdager dem i tide, og dét har landets største og kompetente private hospitalskæde Adeas taget konsekvensen af.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X