Vælg en side

Adeas Privathospital

På Adeas Privathospital er vi et tværfagligt team bestående af læger, sygeplejersker, lægesekretærer, fysioterapeuter, radiografer mfl. Vi har samlet solid erfaring og den højeste ekspertise indenfor de forskellige specialer.
Der er tre nøglebegreber hos Adeas Privathospital, der er centrale: Tryghed, kompetence og eksklusivitet.

Tryghed er en af de vigtigste nøglebegreber, og det ses blandt andet ved, at det er den samme læge, som følger patienten fra undersøgelse over eventuelle operationer til efterfølgende samtale og kontrol. 
Kompetence er det andet nøglebegreb, og det ligger som en integreret del af Adeas ‘DNA’. De 140 ansatte er nøje udvalgt og er blandt de førende inden for deres fag.
Eksklusivt privathospital beliggende centralt i smukke omgivelser i Parken på Østerbro.  

Parkens Hud- & Laserklinik
Hos Adeas Privathospital i Parken tilbyder vi eksklusive kosmetiske behandlinger der sætter fokus på naturlig skønhed og forbedring af hudens kvalitet. Vi tilbyder en bred vifte af kosmetiske behandlinger udført i trygge og eksklusive rammer. 
Vores behandlere har alle en bred og mangeårig dermatologisk baggrund som danner grundlag for deres tilgang til kosmetiske behandlinger.

Dette sikrer dig som kunde en ekspertise som kun sjældent ses i den kosmetiske branche. Vi leverer naturlige resultater og sætter god tid af til vores kunder, så der er rig mulighed for at tale om dine ønsker og forventninger. Ud fra dine behov skræddersyer vi en individuelt tilpasset behandlingsplan som fremmer din naturlige skønhed. 

Sundhed
Kosmetiske behandlinger

Åbningstider

Adeas Privathospital
Mandag-torsdag: 8-17
Fredag: 8-15

Plastikkirurgisk enhed
Mandag-torsdag: 9-12 & 12.30-15
Telefon 88 77 40 06

Tværfaglig smerteklinik
Mandag-torsdag: 8.30-12
Telefon 88 77 40 02

 

Privathospital med mange specialer

Se oversigten her:
Adeas Privathospital

 

Adeas Parken
Øster Allé 42, 3. sal
2100 København Ø
Telefon 88 77 40 00
adeas.dk

Følg os

Adeas Privathospital

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Det er lidt af en fangst, som Adeas Privathospitaler har gjort med Marc Jacob Strauss. Idrætskirurg med speciale i avancerede ledbåndsrekonstruktioner. Før var de seks og nu er de syv ortopæd­kirurger og én mediciner på Adeas Privathospitalers elitehold inden for idrætskirurgi og idrætsmedicin. Nyeste skud på stammen er ortopæd­kirurg Marc Jacob Strauss. Han kommer med en faglig baggrund fra sine mange år på Ullevaal Sykehus i Oslo, og skal for Adeas stå for nogle af ortopædkirurgiens allermest avancerede ledbånds­­rekonstruktioner: Bageste korsbånd og løse knæskaller.

læs mere
Kom sygdommene  i forkøbet

Kom sygdommene i forkøbet

I stedet for at vente på, at sygdom rammer dig, kan du tage den i opløbet med en helbredsundersøgelse på Adeas Privathospitaler nye Sundhedscenter i Parken. Sidst vi skrev om det nye Sundhedscenter i Parken under Adeas Privathospitaler, var det helt nyt. Og nu er meldingen, at man har ’travlt’. På den gode måde. Sundhedscenterets grundige helbredsundersøgelse er nemlig et hit. For ligesom man i mange virksomheder enten overvejer eller allerede er i gang med få fore­taget en helbredsundersøgelse af deres nøglemedarbejdere, så vil andre også. Tendensen er, at vi vil tage ansvar for vores egen krop og ikke vente, til det bliver for sent. For man kan gøre noget ved skavanker og sygdomme, hvis man opdager dem i tide, og dét har landets største og kompetente private hospitalskæde Adeas taget konsekvensen af.

læs mere
Helbredsundersøgelser uden ventetid

Helbredsundersøgelser uden ventetid

Adeas Privathospitaler står bag nyt Sundhedscenter i Parken. Her kan du få foretaget en grundig helbredsundersøgelse af landets fremmeste eksperter. Din krop er det vigtigste du har, og med en helbredsundersøgelse kommer du skavanker og sygdomme i forkøbet. På en af landets største og mest kompetente private hospitalskæder – Adeas – kan du nu få foretaget en tilbundsgående helbredsundersøgelse. Administrerende direktør Kim Hafstrøm fortæller, at helbredsundersøgelser har været et stort ønske blandt privathospitalets klienter.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X