Vælg en side


Adeas Hospitaler

Hos Adeas Hospitaler er der tre nøglebegreber, der er centrale: Eksklusivitet, kompetence og tryghed.
Eksklusiviteten giver næsten sig selv, hvad enten det er lokalerne i Skodsborg med den smukke udsigt over Øresund, eller de centralt beliggende lokaler i Parken på Østerbro.
Kompetence er et andet nøglebegreb, og det ligger som en integreret del af Adeas’ ‘DNA’. De 40 special­læger og i alt 140 ansatte er nøje udvalgt og er blandt de førende inden for deres fag.
Tryghed er det sidste nøglebegreb, og det ses blandt andet ved, at det er den samme læge, som følger patienten fra undersøgelse over eventuelle operationer til efterfølgende samtale og kontrol.

Sundhed
Kosmetiske behandlinger

Åbningstider

Adeas Hospitaler
Mandag-torsdag: 8-17
Fredag: 8-15

Adeas Care
Døgnåbent
Telefon 88 77 40 01

Plastikkirurgisk enhed
Mandag-torsdag: 9-12 & 12.30-15
Telefon 88 77 40 06

Tværfaglig smerteklinik
Mandag-torsdag: 8.30-12
Telefon 88 77 40 02

 

Privathospitaler med mange specialer

Se oversigten her:
Adeas Hospitaler

 

Adeas Skodsborg
Skodsborg Strandvej 125A
2942 Skodsborg
Telefon 88 77 40 00
Adeas Parken
Øster Allé 42, 3. sal
2100 København Ø

Telefon 88 77 40 00
adeas.dk

 

Følg os

Adeas Hospitaler

Helbredsundersøgelser uden ventetid

Helbredsundersøgelser uden ventetid

Adeas Privathospitaler står bag nyt Sundhedscenter i Parken. Her kan du få foretaget en grundig helbredsundersøgelse af landets fremmeste eksperter. Din krop er det vigtigste du har, og med en helbredsundersøgelse kommer du skavanker og sygdomme i forkøbet. På en af landets største og mest kompetente private hospitalskæder – Adeas – kan du nu få foretaget en tilbundsgående helbredsundersøgelse. Administrerende direktør Kim Hafstrøm fortæller, at helbredsundersøgelser har været et stort ønske blandt privathospitalets klienter.

læs mere
Danmarks førende idrætsspeciallæger

Danmarks førende idrætsspeciallæger

Seks ortopædkirurger og én mediciner udgør eliteholdet på Adeas Privathospitaler inden for specialet idrætskirurgi og idrætsmedicin. Mød her privathospitalets idrætsteam, der også får topspillere tilbage på banen igen. De hedder Annika Winther, Klaus Bak, Frank Odgaard, Morten Stor-gaard, Morten Wad, Marc Strauss og Morten Boesen. Alle ortopæd-kirurger, på nær Morten Storgaard, der er mediciner med speciale i idræt, og som alle er en del af Adeas Privathospitaler.

læs mere
error: Content is protected !!
X