Vælg en side

Alle, som har fulgt med i Bagedysten eller været inde og tjekke Pinterest, ved, at en bryllupskage kan være 1000 forskellige ting. Den kan være klassisk opbygget med et lille brudepar ovenpå, eller den kan være et helt personligt design, alt efter hvad brudeparret brænder for – lige meget om det er Starwars, naturen eller æstetik.

 

Smuk, elegant, symbolsk eller sjov – kagen kan være det hele. Chefkonditor Allan Andersen har kreeret et utal af bryllupskager.

 

KAGEMØDE

Mange brudepar vil gerne vise noget smukt eller fortælle en historie om sig selv. For nogle er smagen vigtig, for andre er det især udseendet. Derfor inviterer Bodenhoffs chefkonditor, Allan Andersen, det vordende brudepar ind til et møde, når de henvender sig for at bestille en bryllupskage. Det er en god idé, at designet på kagen er på plads et par måneder før brylluppet, og alle detaljer skal gerne være i orden 14 dage før brylluppet.

 

HVAD KUNNE I TÆNKE JER?

– Vi beder dem på forhånd skrive deres overvejelser om, hvordan kagen skal se ud, og hvilke smage de kunne tænke sig. Udgangspunktet er normalt to smage – fx mørk chokolade sammen med hindbærmousse eller måske saltkaramel-chokoladetrøffel med syrlig havtorn. Bunden er en luksusbund som mandelmazarin eller brownie, så der er lidt tyngde i kagen. Overfladen marcipan, fondant eller smørcreme. Når dagen for mødet oprinder, har konditoren lavet en eller flere smagsprøver på det, brudeparret har i tankerne.

 

VI HAR MASSER AF IDEER

– Hvis de ikke selv har så mange tanker om, hvordan kagen skal se ud, har vi masser af ideer til dem. Men det sker også, at brudeparret kommer med en lille figur, der er gået i arv, eller en helt særlig figur de har købt i Disneyland, som de gerne vil have, vi integrerer i kagen. Men det mest populære pynt er nok et marcipan brudepar eller et tørret hjerte med navn og dato eller bare blomster, fortæller Allan Andersen. Den garvede konditor har lavet et utal af bryllupskager – lige fra de helt små til en kæmpemæssig kage i 15 etager, man kunne gå ind under, ved et bryllup i Mellemøsten.
– Det vigtigste er, at brudeparret får lige præcis den kage, de drømmer om.

 

Besøg NORDs gastro butikker her:

Konfirmationskage med stiletter – var det noget?

Konfirmationskage med stiletter – var det noget?

Tænk kagen ind i planlægningen og få en super lækker kage, som er skræddersyet til konfirmanden, eller som bare opfylder jeres hedeste ønsker til kagen. Det kan være et flot retro overflødighedshorn, en temakage eller hvad med kransekageringe med en yndefuld chokoladestilet fyldt med chokolade. Rimeligt ”instagrammable”. Bodenhoffs chefkonditor Allan Andersen har haft travlt med at kreere velsmagende, men også anderledes kager til årets konfirmationer.

læs mere
Bodenhoff – Den store bager

Bodenhoff – Den store bager

Christian Bodenhoff er bager og har bl.a. butik i Rotunden i Hellerup. Han er iværksætter og anden generation i et familiefirma, og han har altid knoklet syv dage om ugen. Efter hans og hans families voksende forretning har fået en professionel bestyrelsesformand og en butiksdirektør, er han langsomt ved at lære, hvor han skal bruge sine kræfter.

læs mere
error: Content is protected !!
X