Vælg en side

Alle, som har fulgt med i Bagedysten eller været inde og tjekke Pinterest, ved, at en bryllupskage kan være 1000 forskellige ting. Den kan være klassisk opbygget med et lille brudepar ovenpå, eller den kan være et helt personligt design, alt efter hvad brudeparret brænder for – lige meget om det er Starwars, naturen eller æstetik.

 

Smuk, elegant, symbolsk eller sjov – kagen kan være det hele. Chefkonditor Allan Andersen har kreeret et utal af bryllupskager.

 

KAGEMØDE

Mange brudepar vil gerne vise noget smukt eller fortælle en historie om sig selv. For nogle er smagen vigtig, for andre er det især udseendet. Derfor inviterer Bodenhoffs chefkonditor, Allan Andersen, det vordende brudepar ind til et møde, når de henvender sig for at bestille en bryllupskage. Det er en god idé, at designet på kagen er på plads et par måneder før brylluppet, og alle detaljer skal gerne være i orden 14 dage før brylluppet.

 

HVAD KUNNE I TÆNKE JER?

– Vi beder dem på forhånd skrive deres overvejelser om, hvordan kagen skal se ud, og hvilke smage de kunne tænke sig. Udgangspunktet er normalt to smage – fx mørk chokolade sammen med hindbærmousse eller måske saltkaramel-chokoladetrøffel med syrlig havtorn. Bunden er en luksusbund som mandelmazarin eller brownie, så der er lidt tyngde i kagen. Overfladen marcipan, fondant eller smørcreme. Når dagen for mødet oprinder, har konditoren lavet en eller flere smagsprøver på det, brudeparret har i tankerne.

 

VI HAR MASSER AF IDEER

– Hvis de ikke selv har så mange tanker om, hvordan kagen skal se ud, har vi masser af ideer til dem. Men det sker også, at brudeparret kommer med en lille figur, der er gået i arv, eller en helt særlig figur de har købt i Disneyland, som de gerne vil have, vi integrerer i kagen. Men det mest populære pynt er nok et marcipan brudepar eller et tørret hjerte med navn og dato eller bare blomster, fortæller Allan Andersen. Den garvede konditor har lavet et utal af bryllupskager – lige fra de helt små til en kæmpemæssig kage i 15 etager, man kunne gå ind under, ved et bryllup i Mellemøsten.
– Det vigtigste er, at brudeparret får lige præcis den kage, de drømmer om.

 

Besøg NORDs gastro butikker her:

NORD tester snurrer

NORD tester snurrer

Vi tog hjem til kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund for at teste lækre snurrer – med og uden kardemomme og kanel. En ikke helt nem opgave. Dels var snurrerne svære at opdrive, og dem vi fandt, smagte så godt, at det blev svært at vælge favoritten blandt lokale skønne og saftige snurrer inspireret af den svenske ’kanelbulla’.

læs mere
Slurp!

Slurp!

Det er sommer, det er sol, det er istid! Ingen sommer uden masser af is. Og i dag fås de i så mange forskellige udgaver og med lækre smage, at selv kræsenpinde kan være med.

læs mere

error: Content is protected !!
X