Vælg en side

Danskernes og Løvernes selfie-favorit

 

Samtlige investorer fra Løvernes Hule har givet firstmover-virksomheden Myselfie 1 million kroner. Og danskerne elsker den. Den smarte og nemme digitale fotoboks, som skaber glæde og minder mellem mennesker til fester, bryllupper, konfirmationer og events.

 

Da Thomas Bennedsen og Peter Lynggaard Petersen i 2019 præsenterede ideen om den danskproducerede Myselfie for Løvernes Hule, var der bonus. Investorerne gik med i 2019, samme år vi blev vist i Løvens Hule. Samtlige investorer takkede ja til de driftige iværk-sætteres idé om en ny måde at tage selfies på til fester: En digital fotoboks i høj billedkvalitet. Nem at bruge og med mange muligheder for at dele billederne og booste feststemningen. 

Trygt og nemt at bruge Myselfie

Lige siden millionen og Løvernes blåstempling er det gået over stok og sten for den unge virksomhed. 13 mennesker arbejder nu hos Myselfie, og der er også Myselfie-afdelinger i udlandet. Og det er fordi Thomas og Peter har ramt et behov med et højkvalitets produkt, der virkelig gør en forskel for festen, og som yder en service grundlagt på hjerte-blod og engagement. Skal du have hjælp, ringer du bare til Myselfie, som har en suveræn online-service året rundt. Myselfie er førende på Trustpilot med over 1400 anbefalinger. 

 

 

BESTIL Myselfie

• Klik på www.myselfie.dk

• Bestil din fotoboks til festen.

• Modtagelse af Myselfie fotoboks og gratis rekvisitter. (Boksen vejer kun 8 kilo og fylder 1×1 meter opslået.)

• Sæt stik i.

• Tag så mange billeder I vil. 

• Sæt det medfølgende returlabel på pakken og send tilbage.

• Pris: 1.500 kr. 

 

 

www.myselfie.dk 

Bestiller du til en weekend, skal fotoboksen først returneres om mandagen.

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.