Vælg en side

Ena Sandra, der er model for Stanley, fotograferet på Sophienberg Slot.

 

Stanley With WEDDING PHOTOGRAPHY

 

”Alle kan klikke med et kamera. Det, der betyder allermest som fotograf, er at man klikker med dem, man er iblandt. På den måde får man de mest naturlige billeder fra dagen”

 

Stanley er ikke som de fleste bryllups-fotografer. Han gør nemlig en dyd ud af altid at være usynlig. Det er ikke ham, der skal være i fokus, når brudeparret har givet hinanden deres livs ”JA”. Stanley indfanger diskret de romantiske øjeblikke, små smil, kærlige kys og pudsige detaljer, der opstår, når mennesker mødes. Stanley har fotograferet mere end 65 bryllupper i både Danmark og udlandet. Bryllupper på godser og herregårde, på strande og i private haver. Uanset hvem, der skal giftes, er målet altid det samme. At gribe stemningen fra den store dag, så man kan genopleve den igen og igen. Et bryllup er noget helt særligt og kan ikke gøres om, så billederne skal sidde lige i skabet. Det gør Stanley bedst ved at tale og mingle naturligt i alle slags selskaber. Og det falder ham ikke svært. 

– Jeg elsker at møde nye mennesker og få dem til at føle sig godt tilpas foran kameraet. Det ser jeg som mit største talent og grunden til min succes som bryllups- og eventfotograf. 

 

Når man elsker naturen, er en vielse i Jægerspris Slotspark en perfekt lokation.

 

 

Når blot man er parat, bliver vinden en medspiller.

 

Parret og deres ‘get away car’ på Kragerup Gods.

 

Tilbage til bobler og gæster efter en times fotoshoot med Stanley.

Fest i en coronatid

Fest i en coronatid

Hvordan holder man bryllupsfest, konfirmation, rund fødselsdag og andre af livets fester med restriktioner? Vi giver dig nogle bud på, hvordan du kan fejre begivenheder og stadig tage alle tænkelige hensyn.

læs mere

error: Content is protected !!
X