NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Blomstrende back-drop – mere romantisk og feminint bliver det ikke!

 

THE MAGIC TOUCH

Gør din fest endnu mere magisk med en eventyrlig og personlig indpakning. Bloom Events tager totaloplevelsen til et nyt niveau med de vildeste kreative og dekorative indslag. Fordi en fest ikke kan gøres om. 

 

 Livets mærkedage og særlige begiven-heder fortjener at blive fejret med det flotteste festpynt. Overlader du trylle-staven til Lida Sahim fra Bloom Events, er du garanteret de mest overdådige opsætninger og finurlige indslag, der gør dit arrangement helt uforglemmeligt. Lida er en guldgrube af ideer og skønne påfund, der inkluderer de smukkeste backdrops, fantasifulde ballon-dekorationer, romantiske vielsesbuer, bedårende blomstervægge og andre sjove og personlige opsætninger, hvor kun fantasien sætter grænser.
Vi elsker at gå på jagt efter tidens skønneste og mest unikke pynt. Og vi er vildt nørdede, når det gælder detaljerne. Det er det, der skaber magien og gør lige netop din fest til noget særligt, siger Lida. 

Eventyrligt overflødighedshorn

Et af Bloom Events mest populære indslag er deres fristende dessertborde og candybars, der er som den yndigste slikbutik med overdådige søde sager i de fineste afstemte nuancer. Og det er ikke kun til børnefødselsdage, men også til tøseselskaber, polter-abends og babyshowers, hvor gæsterne går slik-amok. Bloom Events stod også for eventet til Lea Hvidt & Mikkel Kesslers søns barnedåb. Et fantastisk set-up med circle-arch og ballonguirlande i metallic blåt, lyseblåt, hvidt og sølv og personlige navneskilte ved de runde borde. 

– Jeg kan blive helt høj af at skabe stemninger til mine kunders værdifulde øjeblikke. For mig er det en ”dream come true” at sørge for, at alt og alle klapper.

 

 

Specialdesignede ballonguirlander tager festen til et nyt niveau

 

 

Fristende dessertborde og overdådige udsmykninger er bloomevents DK speciale

 

 

Bloom Events 

22 65 19 86 / bloomeventsdk@gmail.com / Instagram: @bloom events.dk

Bryllups-locations

Bryllups-locations

Fra Nordhavn til Rungsted: Hvor skal bryllupsfesten holdes? Vi giver dig et bud på nogle af de bedste steder at fejre livets vigtigste fest med venner og familie. Helt lokalt, selvfølgelig. Nordhavn: I boomende Nordhavn ligger Comwells første københavner­destination Comwell Copenhagen Port- side. Med 445 dejlige værelser og en fantastisk bæredygtig restaurant i et nyt og spændende havnemiljø, er superhotellet et oplagt valg. Er I til sand under tæerne, så arrangerer Docken bryllups­fester og middage på Færgehavnsvej. Med udsigt til Øresund og eget terrasse- og sandområde er beliggen­heden ret så unik. Man kan også blive viet på stedet enten inde eller ude. Comwell.com, Docken.dk

læs mere
Bryllup & brudestyling

Bryllup & brudestyling

En brudestyling skal først og fremmest være personlig og samtidig elegant og tidsløs, mener brudestylisten, makeup­artisten og personen bag @StyledByKhatera, som blandt andet producerer Hairextensions til sine brude og andre, der ønsker hår med mere længde eller volume. Bedste tips: Det er vigtigt at pleje sin hud og få sin dejlige skønhedssøvn inden den store dag, så du undgår hævede øjne, tørre læber, træt hud og generelt energiløshed pga søvnmangel. Dernæst er det vigtigt, at man 1 måned inden brylluppet får lagt en plan, så man på bryllupsdagen, undgår stress og forhastede beslutninger omkring sin styling.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X