Vælg en side

Blomstrende back-drop – mere romantisk og feminint bliver det ikke!

 

THE MAGIC TOUCH

Gør din fest endnu mere magisk med en eventyrlig og personlig indpakning. Bloom Events tager totaloplevelsen til et nyt niveau med de vildeste kreative og dekorative indslag. Fordi en fest ikke kan gøres om. 

 

 Livets mærkedage og særlige begiven-heder fortjener at blive fejret med det flotteste festpynt. Overlader du trylle-staven til Lida Sahim fra Bloom Events, er du garanteret de mest overdådige opsætninger og finurlige indslag, der gør dit arrangement helt uforglemmeligt. Lida er en guldgrube af ideer og skønne påfund, der inkluderer de smukkeste backdrops, fantasifulde ballon-dekorationer, romantiske vielsesbuer, bedårende blomstervægge og andre sjove og personlige opsætninger, hvor kun fantasien sætter grænser.
Vi elsker at gå på jagt efter tidens skønneste og mest unikke pynt. Og vi er vildt nørdede, når det gælder detaljerne. Det er det, der skaber magien og gør lige netop din fest til noget særligt, siger Lida. 

Eventyrligt overflødighedshorn

Et af Bloom Events mest populære indslag er deres fristende dessertborde og candybars, der er som den yndigste slikbutik med overdådige søde sager i de fineste afstemte nuancer. Og det er ikke kun til børnefødselsdage, men også til tøseselskaber, polter-abends og babyshowers, hvor gæsterne går slik-amok. Bloom Events stod også for eventet til Lea Hvidt & Mikkel Kesslers søns barnedåb. Et fantastisk set-up med circle-arch og ballonguirlande i metallic blåt, lyseblåt, hvidt og sølv og personlige navneskilte ved de runde borde. 

– Jeg kan blive helt høj af at skabe stemninger til mine kunders værdifulde øjeblikke. For mig er det en ”dream come true” at sørge for, at alt og alle klapper.

 

 

Specialdesignede ballonguirlander tager festen til et nyt niveau

 

 

Fristende dessertborde og overdådige udsmykninger er bloomevents DK speciale

 

 

Bloom Events 

22 65 19 86 / bloomeventsdk@gmail.com / Instagram: @bloom events.dk

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.