Vælg en side

Snart 115 år men stadig med et vågent blik for nutiden. Britannia på Strandvejen giver her deres bud på nogle af vinterens favoritter.

Om Britannia

Britannia er grundlagt i 1904 og siden 1929 drevet af familien Moesgaard. I Britannia koncentrerer man sig om mærkevarer i høj kvalitet til mænd, der sætter pris på at være velklædte på arbejdet og i fritiden. I Britannia møder du Claus Hedegaard, Uffe Kjær og Marianne Moesgaard, der står klar med råd og vejledning og gerne viser nyhederne fra Eduard Dressler, Stenströms, Van Laack, Hiltl, Derek Rose, Morris Stockholm og mange andre.

Bælte
Krokodilleskinds-bælter behøver ikke være blanke og smalle. Her er en flot mat og bredere variant fra italienske Anderson. Julegaveide til ham du holder af.
4.000 kr.

Laksko
Skal der være fest, så lad der være fest! Elegant laksko fra Moreschi til smokingen eller den mørkeblå aftenhabit. Et must-have til nytårsaften!
2.600 kr.

Kreditkortholder
Kreditkortholderen har plads til 10 kort samt sedler. Lavet af kalveskind, fås i mange farver, passer i bukselommen – men også i en lille dametaske.
500 kr.

Frakke
Eduard Dressler er en af vore hovedleverandører. Eduard Dressler anvender de bedste metervarer og forarbejdningen er i top. Her er en uld/cashmere-frakke i flot sildebensmønster. Klassisk med et twist!
6.000 kr.

Sportsjakke
Loro Piana er en af verdens bedste vævere. Skal man forkæles, foreslår vi en Eduard Dressler jakke i cashmere eller uld/cashmere som denne jakke.
6.000 kr.

Habit
Her har vi julefrokosthabitten. Vær festens mest elegante herre i denne Eduard Dressler habit. Stoffet er en super 130 kvalitet fra Vitale Barberis.
7.000 kr.

Besøg NORD's Modebutikker her:

error: Content is protected !!
X