NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

I Kvanløse/Holbæk, tæt på Kalundborg-motorvejen, ligger Farmshop Enggaarden – Skandinaviens største krukkeland – der er fyldt med tusindvis af frostsikre UNIKA-krukker.

Oplev de fascinerende vandkrukker i det store orangeri og på gårdspladsen, de gamle oliventræer i mega-krukker i krukkehaven samt alt det lækre boliginteriør i butikken.

Luftig Gulvlampe

Du kan opleve denne flotte lampe hos Brdr. Friis Møbler på Gladsaxevej i Søborg. Gulvampen er inspireret af de asiatiske traditioner om papirlygter og japanske papirhåndværksteknikker. Papirskærmen giver en dæmpet belysning, der giver en varm og hyggelig stemning. Ledningen er raffineret skjult i et af de tre koniske ben.
Vipp581 Paper. Vejl. pris 5.295 kr.

Smukke snedkerier

Søgaard Møbler har mere end 20 års erfaring med at producere snedkererede specialløsninger. Danske specialproducerede køkkener & bad samt garderobe /walk-inns, spiseborde, bænke, barstole & vinrum og meget mere. Vores træ selekteres og forarbejdes på vores snedkeri i Næstved. Vi producerer i alle ædle træsorter og malede flader– helt efter kundens ønske.
Besøg Søgaard Møblers showroom på Hellerupvej 52A.

 

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.
X