NORD Julemesse - 18.-20. november 2022
Vælg en side

Her er Charlottenlund Bog & Idés bud på tre spændende bognyheder til julegaver, som vi glæder os til at dele med jer. 

VIKING er Jeanette Varbergs brede fortælling om vikingetiden. Hun sætter vikingetogterne i centrum og skriver om de vikinger, der kom til at sætte deres spor i hele datidens Europa. Plyndringer, slagmarker og magtkampe, politiske magtspil, rænkespil og landvindinger er alle facetter af fortællingen om vikingerne ude i Skandinavien og Europa. Samtidig så tiden en stærk udvikling af de skandinaviske kongedømmer, store konger samlede magten og grundlagde det Danmark, vi kender. Denne bog er for alle historieinteresserede, eller dem der specielt er interesseret i vikinger, Danmarks- og Europas historie.

”IS MONSTER FUNDET PÅ NORDPOLEN!” Avisoverskrifterne larmer! Læs alt om det! Men hvad sker der, når en nysgerrig forældreløs møder den 10.000-årige mammut? Elsie bor på gaden i det victorianske London. Hun har læst om is-monstret: én ulden mammut fundet på Nordpolen. Men da Elsie endelig møder mammutten, bliver det starten på et utroligt eventyr fra London til hjertet af Arktis! Bogen er for børn mellem 8-12 år, som har læst David Walliams andre hyldende morsomme bøger, eller er til andet sjov og spas, når der læses.

Alaa al-Aswany, forfatter til mesterværket ”Yacoubians hus” (trykt i mere end 75.000 eksemplarer i Danmark), er tilbage med en medrivende mosaik af menneskeskæbner, mens revolutionen bølger på Tahrir-pladsen midt i Cairo. Året er 2011, og den egyptiske revolution kulminerer i det centrale Cairo, hvor mange tusinder egyptere kræver præsidentens afgang. Igennem sine indtagende, menneskelige figurer tegner Alaa al-Aswany et modigt billede af den brydningstid, som har haft afgørende indflydelse på ikke bare Egypten, men store dele af Mellemøsten. ”Jeg løb mod Nilen” er stor fortælling om håb og hykleri, begær og undertrykkelse, frihedstrang og længsel efter tryghed. Bogen er for dem, som er glade for samtidslitteratur, politik og er til romaner med dybe temaer.


error: Indhold er beskyttet.
X