Vælg en side

Jeg hedder Marc og er 28 år. Jeg er Body SDS behandler i Charlottenlund. Jeg har en baggrund som elitecykelrytter. Til daglig arbejder jeg med mennesker, der søger at forbedre deres præstationer, og mennesker, der kæmper med diverse skavanker eller sygdomme. Der er mulighed for aften/weekend behandling.

Besøg mig på: www.marcgarby.com

Besøg NORD's Skønhedsbutikker her:

Kom med til Copenhagen Boat Show 2019

Sæt kryds i kalenderen den 30. august til 1. september, hvor TempoHuset og DANBOAT er værter for den spektakulære flydende båd- og vandsportsmesse i Ishøj Havn som råder over et areal på 2.500 kvadratmeter inde og 15.000 kvadratmeter ude.

læs mere

Loving Rooms nu i Hellerup

Loving Rooms er et sandt overflødighedshorn af skønne sager til hjemmet. Møbler, interiør, eksklusivt design og bæredygtigt, i Imercos tidligere og 400 kvadratmeter store lokaler på Strandvejen.

læs mere
error: Content is protected !!
X