Vælg en side

Body and Mind institute

En perle af en fritidsbolig

En perle af en fritidsbolig

”Denne perle ligger på Lille Sandbjerg 3 i Rågeleje og fremstår nyrenoveret. Dette kan netop blive jeres nye tilflugtssted, når kalenderen viser “ferie” eller “weekend”. Foruden en fantastisk rolig beliggenhed nær stranden, Heatherhill samt flere andre kulturperler, kan I se frem til et lyst og indbydende hus med tre værelser, et stort køkkenalrum og et skønt udemiljø.

læs mere
180 kvm hideaway luksus og københavns største tagterrasse

180 kvm hideaway luksus og københavns største tagterrasse

I Berlingske Tidendes oprindelige papirlager samt efterfølgende Bikubens direktionslokaler er der her i anden baggård i Silkegade indrettet en virkelig luksuslejlighed.
Vi udbyder her en 180 kvm stor og spændende lejlighed med en stilren og super hyggelig indretning, der fremtræder helt klar til indflytning – og så med elevator til ejendommens imposante 5. sals tagterrasse.
Lejlighedens eksklusive køkken vil skabe de smukkeste rammer for hverdagen, og det ligger i åben forbindelse med en stue, der kan indrettes med forskellige afdelinger. Boligen er helt gennemført i sit udtryk med for eksempel vinduespartier i newyorker look, der er placeret mellem stuen og køkkenet, ligesom de skærmer af til et ekstra værelse. I finder endnu to værelser i lejligheden, hvoraf det ene har adgang til et walk-in-closet, og det lækre badeværelse udnytter på fineste vis bygningens arkitektur med en stor bruseniche og et spejl, der har samme buede form som vinduerne ud mod gården. Således er der virkelig sans for både de funktionelle og de æstetiske detaljer med denne bolig, som også består af et bryggers og en entre.

læs mere
Hver gang du drikker vand, mediterer du!

Hver gang du drikker vand, mediterer du!

Kim Borch, 53 år, har igennem de sidste 15 år hjulpet hundredvis af kursister og klienter til en bedre forståelse og bevidsthed om, hvordan man tager styringen i sit eget liv og når sine mål.
Kims metoder er logiske, empatiske, strategiske og meget virkningsfulde. Læs mere på: bodyandmindinstitute.dk

læs mere
Ledelse uden spirituel bevidsthed er lige så ubrugeligt som et askebæger på en motorcykel!

Ledelse uden spirituel bevidsthed er lige så ubrugeligt som et askebæger på en motorcykel!

Ledelse handler i bund og grund om at kunne navigere og vise vej blandt de ressourcer, der er til rådighed. Ressourcer bliver så den store fortolkning. Og netop her bliver det vigtigt, som leder, at være bevidst om, at ressourcer ikke kun skal betragtes ud fra den akademiske kompetence, men i mindst lige så høj grad ud fra den menneskelige forståelse og indsigt. Lige så langt du kan se indad, lige så langt kan du se ud.

læs mere
Ledelse uden spirituel bevidsthed er lige så ubrugeligt som et askebæger på en motorcykel!

Frygt, angst, tro og ønsker

Er du bevidst om, at det, du mærker som frygt og angst, har præcis det samme afsæt inde i dig, som din tro og positive ønsker for dig selv og din fremtid har? Vores indre tanker og handlinger tager sit primære afsæt i vores underbevidsthed.

læs mere
Alt er jo godt!

Alt er jo godt!

2020 blev så året, hvor vi alle fik vendt rundt på vores egne opfattelser af, hvad det reelt var muligt at blive udsat for.
Jeg tror, at vi alle med hånden på hjertet kan sige, at vi er blevet taget – ikke på låret – men med hele buksen nede. Men intet er så skidt uden at det også er godt – i hvert fald hvis du tillader dig selv at mærke efter. Altså sådan rigtigt at mærke ærligt efter.
Hvor meget af din hverdag lever du på autopilot? Havde du forestillet dig, at du kunne få en arbejdsdag til at fungere med dine børn rundt om dig 24/7? Afholde ”vigtige” møder – for det er alle vores møder jo – på din computer, virtuelt, med børn rundt om, der pludseligt bryder ind – fordi de heldigvis evner at leve i nuet?En gave fra 2020 kunne være, at du måske har ændret dit syn på dig selv, din familie, dit job, dit liv og dine prioriteter hele vejen rundt. Jeg kan med 100% sikkerhed sige, at din autopilot er ændret, fra du skålede nytåret ind og bød 2020 velkommen, og til lige nu, hvor du læser denne artikel. MEN, har du husket at være bevidst om de ændringer, der er kommet ind i dit liv? Mange af dem bør du jo rejse dig op og takke for – sådan dybfølt takke for. Hvorfor nu det? Fordi de ændringer du har gennemført, har vist over for dig selv, at du, alt og alle kan forandre sig og opnå nye muligheder og resultater og tilmed på rekordtid.

læs mere
Hvis bare jeg havde mere tid…

Ledelse / Kim Borch

Kim Borch, 51 år, har igennem de sidste 15 år hjulpet hundredvis af kursister og klienter til en bedre forståelse og bevidsthed om, hvordan man tager styringen i sit eget liv, og når sine mål. Kims metoder er logiske, empatiske, strategiske og meget virkningsfulde. Læs mere på: bodyandmindinstitute.dk

læs mere
error: Content is protected !!
X