NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Lighthause hjælper mennesker igennem stress og vender håbløshed til ny energi og målrettethed med healing og clairvoyance.

Føler du, at hjernen ikke fungerer, sover du dårligt, er angst, har svært ved at huske – så lider du måske af stress ligesom mange af de klienter, der finder vej til Lighthause i Charlottenlund. En klinik dedikeret til healing og clairvoyance. Bag står Jeannette Svane Holst, som er en erfaren behandler fra både den etablerede og alternative verden. Hun er bl.a. jordemoder, lederuddannet, har en master i folkesundhed, obstetrisk akupunktør, healer og clairvoyant, og har aldrig været bange for at kombinere begge spor til gavn for sine klienter.

Healingen skaber ro og balance
En healing hos Lighthause indbefatter altid en afklaringssamtale om problemerne/ønsket for healingen, og selve healingen foregår påklædt i fredfyldte omgivelser. Stille musik og små lavendelposer på øjnene gør, at du slapper af, mens healingen foregår. Efter ca. 1 time taler I om, hvordan det var. Afklarethed og følelsen af mål med livet i stedet for håbløshed, er ofte den første gevinst. Og et forløb vil give en permanent følelse af ro og balance.

Healing

800 kr. for min. 1 1/2 time inkl. før- og eftersamtale.

Healing er for alle

Lighthause-healing afhjælper også andre udfordringer, ubalancer, sygdomme og bruges af mange som velværebehandling.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X