Vælg en side

Dit badeværelse kan konstrueres og sammensættes på adskillige kreative og funktionelle måder, men det vigtigste er, at det harmonerer med dine og din boligs linjer, hvadenten de er rene eller kantede.

Et vellykket badeværelse stiller store krav til design og funktionalitet. Men i et rum, som hver dag huser dine morgenrutiner, skal personligt præg virke som en kick­starter. Du kan pifte dit badeværelse op på mange forskellige måder. Du behøver ikke at følge specifikke regler eller normer ift. udsmykning og opsætning, men derimod skal dit badeværelse vise netop dit spejlbillede, når du kigger det dybt i øjnene.
Denne personlige stil og kant anvender hollanske James Van der Velden, når han sætter vask, toilet, bruser, armaturer, spejl og klinker sammen til en ind­bydende kickstarter. Fx blander interiørdesigneren fra Amsterdam den klassiske grå/sort/hvide farve­palette med en gul farve, der skriger, eller lader det rå stå i forgrunden ved at placere vasken oven på en gammel høvlebænk.

Fra venstre. Lampen er fremstillet af en gammel kasse, som er blevet brugt til ammunition. Den rustikke, storbystil er meget stærk i badeværelset, hvor James Van den Velden har ladet væggene stå, som de så ud, da han havde fjernet fliserne. Badekarret blev fundet i en butik, der sælger genbrug fra byggeprojekter.

Bloomsbury (øv. til højre)
De grå og neutrale toner fra resten af huset går igen på badeværelset. Husets største badeværelse er udstyret med speciallavet marmorvask og brusekabine, som passer til rummet. Bleu de Savoie marmoret blev valgt på grund af den meget specielle blå-grå farve, og de mørkere gulvfliser er finpudset skifer. De enkle vandhaner og bruserhoved i poleret krom er fra Vero og Hans Grohe. Det fritstående badekar er fra Royce Morgan og kurven EA-deco. Arkitekt: Charter Projects.

Marylebone (nd til højre)

Et praktisk gæstebadeværelse med betonvaske og skræddersyede skabe i amerikansk valnød. Pietra Serena kalksten er brugt til væggene og sorte revnede skifer fliser til gulvet. Badekarret er fra Kohler, brusebad fra Brassware og vask og armatur fra Vola. Håndklædeholder fra Bisque.

Besøg NORDs bolig butikker her:


error: Indhold er beskyttet.