Vælg en side

Målet var ikke at forskønne skuespiller Birgitte Raabergs i forvejen flotte smil, da hun fik rettet tænder hos Klinik Holstein, men hun elsker alligevel sit ’nye’ smil.

Grunden til, at jeg opsøgte Nimmi Holstein, var slet ikke kosmetisk, men pga. slidskader på mine fortænder, som blev værre med tiden, fordi de vendte indad. Men efterfølgende er jeg vild med mit nye smil! siger Birgitte Raaberg imellem pauserne som medvirkende i teaterforestillingen Pelle Erobreren på Østre Gasværk.

Problemfri tandretning

Birgitte Raabergs tænder er blevet rettet med Invisalign – også kaldet den usynlige bøjle, lavet af et gennemsigtigt materiale. Hun har brugt skinnerne i to år, fordi hun har indlagt pauser, men det har aldrig været noget problem for hende at bruge skinnerne.

– Jeg har næsten intet mærket til dem, og ikke én i mine omgivelser har kommenteret dem.

Tandlæge Nimmi Holstein, som har stået for Birgitte Raabergs tandretning, er Invisalign-ekspert, og underviser også andre tandlæger i brugen af det herhjemme og i udlandet.

Gratis 3D-scanning

Prisen for en tandretning med Invisalign udregnes individuelt på baggrund af 3D-scanningen. Behandlingen består af flere sæt af næsten usynlige skinner, som udskiftes ugentligt, så tænderne gradvist flyttes på plads og drømmesmilet opnås.

Nyhed / neglesalon

Nyhed / neglesalon

Få smukke negle hos Bach Nails & Spa Akrylnegle med Shellac fra 390 kr. Gelenegle med Shellac 430 kr. Manicure med Shellac 320 kr. Pedicure med Shellac 420 kr. Åbningstider: Mandag-fredag: 9.30-18 / Lørdag: 9.30-16 / Søndag: Efter aftale BACH Nails & Spa...

læs mere
Skønhed / hjemmespa

Skønhed / hjemmespa

Forkæl dig selv med hjemmespa. Der er masser af muligheder for selvforkælelse blandt luksusprodukter skabt til skøn mig-tid. Eksfoliering, hårmasker, duftlys, æteriske olier og highend hudpleje.

læs mere
error: Content is protected !!
X