Vælg en side

Biltema

Når alt står i komfort

Når alt står i komfort

Bentley Continental GT er englændernes magtdemonstration, når det drejer sig om elegance og komfort. Det er mere end 2 tons luksus, som takket været en 6-liters V-12 motor bevæger sig med en ro, der står i skærende kontrast til de præstationer, den er fundamentet for. 

læs mere
Bil nyheder

Bil nyheder

14. marts åbnede Audi deres nye luxus leasingcenter i Gladsaxe. Her vil der være fokus på leasing af de mest eksklusive brugte Audimodeller, som primært importeres fra Tyskland. Chefen for Semler leasing, Martin Birn-Bringgard, udtaler, at Audi med centret ønsker at tilbyde leasing af denne type biler, med en tryghed og garanti, som kun en autoriseret forhandler kan tilbyde.

læs mere
Bilnyheder

Bilnyheder

Den genrejste Italienske fabrik har længe varslet med en udvikling og opdatering af succesen Huracán. Den er hermed lanceret, og det sker med modellen Huracán EVO.

læs mere
Nordvejen – en evergreen for alle

Nordvejen – en evergreen for alle

Meget få biler har præsteret at være så meget sin egen som Mazda MX-5. Den lille roadster er ikonisk og lig med køreglæde udover det sædvanlige. Selv for dem med deciderede samlinger af supersportsvogne finder den lille japaner også plads.

læs mere
error: Content is protected !!
X