Vælg en side

Smykkedesigner Mai Manniche, der står bag smykkefirmaet JEWLSCPH – og senest også er kendt fra ”Beauty Bosserne” på Kanal 4, tager dig med rundt til sine favoritspots i Nordsjælland, når det kommer til sundhed og velvære.

 

1. Sundhedstip

Sundhed er lig med sund søvn. Hos Den 7. Himmel har jeg med hjælp fra Flemming og Marck fundet den bedste seng, og jeg drøner nu ud efter nye lækre thermodyner. For mig er god søvn altafgørende for velværet.

Den 7. Himmel / Roskildevej 284 / Rødovre

 

 

2. Sundhedstip

Smukke negle og smukke smykker. Det hænger sammen – og jeg kommer fast hos Jannick hos Unique Nails ca .hver tredje uge, for at få lavet Gelish Manicure – klar til de næste tre uger.

Unique Nails / Blegdamsvej 86 / 2100 Kbh Ø.

 

3. Sundhedstip

Jeg tænker meget over min sundhed og ikke mindst at få mine vitaminer. Jeg elsker at komme i Nava Helsekost, der har rigtig mange spændende sund-heds-produkter og ikke mindst mine faste vitaminer og kosttilskud fra Berthelsen Natur-produkter og BEAUTY BEAR.

Nava Helskekost / Strandvejen 157 / Hellerup

 

4. Sundhedstip

At være sund handler også om at pleje sit ydre. For mig er et månedligt besøg hos Clinique Belnatur derfor vigtigt for mit velvære og det at koble fra i en travl hverdag. Her kan jeg få det hele – lige fra filler til massage.

Clinique Belnatur / Frederikkevej 12 / 2900 Hellerup.

 

 

5. Sundhedstip

Det jeg brænder allermest for, og som giver mig en indholdsrig og spændende hverdag, det er selvfølgelig min butik på Blegdamsvej 104A, København Ø. Her finder man mig ofte i butikken, hvor jeg hjælper vores dejlige kunder med at finde smukke smykker, der klæder dem. Jeg elsker at være omgivet af mine smukke designs og er dybt fascineret af alle de fantastiske ædelsten, der findes, som jeg bruger i mine designs.

JEWLSCPH Butik / Blegdamsvej 104A / 2100 Kbh Ø

 

 

6. Sundhedstip

Foråret er på vej, og det er tid til at finde cyklen frem. Jeg har netop investeret i en super fed el-cykel fra SCO Cykler, så jeg kan komme hurtigt frem på vejene og undgå at svede. Det er genialt med motoren og dejligt nemt at parkere. Jeg er helt vild med den lyseblå farve. Smart i en fart. Cyklen er købt i Bilka Hillerød.

scocykler.dk

 

7. Sundhedstip

I en travl hverdag er det let at falde i med usunde sager. For at undgå det, spiser jeg produkter fra Cambridge Vægtplan. Som udover at være rigtig godt for dem, der ønsker et vægttab – også er perfekt til os der vil have sunde alternativer på farten, og så er de uden tilsat sukker. Jeg køber dem hos konsulent Katja Langkilde.

Katja Langkilde / Grønholtvej 10 / Fredensborg / Telefon 20 66 09 61

error: Content is protected !!
X