Vælg en side

Er du træt af ridebukselårene, og drømmer du samtidig om en mere spændstig barm? Så kan du slå to fluer med ét smæk med en fedttransplantation, der anvender dit eget fedtvæv og overfører det fra f.eks. mave, flanker eller lår til barm. På det luksuriøse privathospital CeriX på Strandvejen er de eksperter i harmonisk bodysculpting og fyldige former med eget fedt. Lige nu er brysterne i fokus.

 

Rie Jensen: 32 år og kosmetisk sygeplejerske, idékvinde og indehaver af CeriX. Danmarks største og mest eksklusive kæde af kosmetiske speciallæge-klinikker og Privathospital med klinikker i København, Frederiksberg, Hellerup, Vedbæk, Aalborg, Odense og Esbjerg.

 

 

At flytte sit eget fedt fra lår, balder eller knæ til bryster, læber eller kinder har gennem flere år været populært i USA, og det er helt klart en metode, der er kommet for at blive i takt med, at teknikkerne er blevet bedre. Det er en to-i-en operation, hvor man både opnår en fedtsugning og samtidig kan opfylde et ønske om en fyldigere barm,” siger Rie Jensen, kosmetisk sygeplejerske og ejer af CeriX i Hellerup, der er blandt de absolut førende klinikker i Danmark inden for fedttransplantation og kosmetisk kirurgi.

 

NATURLIGT OG BÆREDYGTIGT

Fordelene ved den form for brystkirurgi er til at tage og føle på. Bruger du eget fedt, undgår du implantater og dermed et fremmedlegeme i kroppen med risiko for kapseldannelse. Det er også en permanent løsning, i modsætning til implantater, der skal udskiftes med tiden. Udseendet og specielt måden, brystet føles på, er desuden fuldstændig naturligt, da et bryst i forvejen har fedtvæv. Men fordelene stopper ikke her. Fedtet, der sprøjtes ind, indgår i kroppens naturlige fedtstofskifte, så brysterne kan blive større, hvis du tager på, og mindre, hvis du taber dig. Mere naturligt og harmonisk kan det ikke blive.

 

FØRENDE I FEDTRANSPLANTATION

Nye bryster med eget fedt er en af de mest populære operationer hos CeriX i Hellerup. Arrene efter operationen er minimale og ses kun som små prikker i huden, hvor fedtet er sprøjtet ind. Sammen med kirurgen bestemmer du selv, hvor fedtvævet skal tages fra. På den måde er du med til at forme din egen krop (bodysculpting). Det er individuelt fra person til person, men det mest almindelige er at ”høste” fedt fra steder på kroppen med fedtdepoter, man gerne vil af med – f.eks. flankerne, BH-dellen, ridebukserne, mavepartiet eller fedtet omkring knæene. Alt det vurderes ved en forundersøgelse, hvor der også ses på din vægt, kropsform og livsstil, så du får et realistisk indblik i, hvilket resultat du kan forvente.

– Uanset hvad er vores hovedfokus altid på det naturlige og æstetiske resultat med udgangspunkt i den enkelte kvindes anatomi – eller et ønske om en smukt proportioneret timeglasfigur, siger indehaver og idé-kvinden bag CeriX, Rie Jensen.

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Har ansigtet mistet fylde? Hænger øreflipperne? Eller har du vredesrynker mellem øjenbrynene, så du konstant ser skeptisk ud? Så kan du lynhurtigt stille uret tilbage med små mirakler i sprøjteform. Mens Azzalure (botox) får musklerne i ansigtet til at slappe af, kan en Restylane-filler erstatte den tabte volumen i tindingerne eller kinderne. Huden får fornyet fylde, elasticiteten genoprettes, og rynker og furer reduceres.

læs mere

error: Content is protected !!
X