NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Presidents Summit er Nordeuropas førende forretningskonference, og reelt set folkemødet for business-segmentet. 

 

Den 26.-27. maj bydes velkommen til mere end 3.000 nuværende og frem-tidige ledere, iværksættere og investorer, der samles for at netværke, lave forretning og udvikle sig samt lære fra nogen af verdens største talere. 

I år er der bl.a. ledelse, strategi, rekruttering, marke-ting og salg på programmet. Talerne inkluderer nogle af verdens ledende eksperter: Marshall Goldsmith, der er verdens førende ledelses-coach. Ryan Holiday, der er syvdobbelt bestseller-forfatter og samtidig manden bag Growth Hacker Marketing, Jill Ader, som er Chairwoman i executive-search-firmaet Egon Zehnder. Manny Maceda, der er CEO for Bain & Company. Whitney Johnson, der er tredobbelt bestsellerforfatter og underviser på Harvard Business School.

Frederik Linderberg, der er Executive Producer på Presidents Summit, forklarer.
– Presidents Summit er bygget på visionen om at skabe en platform, hvor de nyeste indsigter, inspiration og netværk finder sted med drømmen om at løfte konkurrenceevnen i Danmark. Med andre ord, det er stedet man som erhvervsaktiv skal være, hvis man går op i personlig- og virksomhedsmæssig udvikling.

Med et udvidet koncept, som vil strække sig over to fulde dage, bliver det kommende Presidents Summit det største i de ti år, hvor man har afholdt be-givenheden. Ud over alt fra koncerter af D-A-D og Craig David til 14 af verdens førende eksperter inden for deres felt, så bliver Presidents Summit i år meget mere end en konference. Det bliver erhvervslivets folkemøde og en oplevelse, som vil rumme uovertrufne forretnings- og netværks-muligheder, der vil skabe rammerne for dig, dit team og din virksomheds muligheder for det kommende årti.

 

Få rabat på din billet til Presidents Summit 

Magasinet NORD sætter fokus på ledelse, og i den forbindelse er det nu muligt at få 25% rabat på billetter til Presidents Summit. Det foregår efter ‘først til mølle’ princippet. 

For at få 25% procent rabat. 

Skal du gå ind på presidents-summit.com og benytte promo-koden: NORD25

 

Hvor, Hvornår, Hvad 

Lokomotivværkstedet 
Otto Busses Vej 5A / København, 26.-27. Maj


error: Indhold er beskyttet.
X