NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Navnet på smykkedesigner Mai Manniches nye ”limited edition” kollektion symboliserer, at livet er en farverig palette af oplevelser.

I kollektionen ser du de to fantastiske farvebehandlede ædelsten: ARIZONA SUNZET QUARTZ og INDIGO OCEAN QUARTZ – der med deres to-farvede nuancer er helt unikke og symboliserer et farverigt liv.

Besøg NORDs modebutikker her:

Ægte smykker og ægte juleglæde

Ægte smykker og ægte juleglæde

Forkæl dig selv – eller én du elsker – med et smukt, ægte smykke designet af Mai Manniche. Vi pakker smukt ind i årets farve: PINK. En smuk og livsbekræftende farve – fordi livet skal fejres. Kig forbi vores butikker (Østerbro og Aarhus) eller shop online OG husk også at følge os på Facebook, hvor vi dagligt laver LIVE streaming med stylingtips og tilbud.

læs mere
Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Smykkedesigner Mai Manniche, har i sin nye RAINBOW kollektion ladet sig inspirere af regnbuen og kombineret farverige ædelstene på smukkeste vis. I kollektionen ses både nye og ikoniske designs af Mai med fantastiske ædelsten, lige fra de varme nuancer i karneol, rosa calcedon og fuchsia calcedon – til kolde toner i amazonit, krysopras og turkis ædelsten.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X