Vælg en side

Når du faster, nedsætter du produktionen af de hormoner, som gør dig overvægtig, og mens din tarm hviler, kan den hele og reparere sig selv. En velfungerende tarm i sig selv giver rigtig mange positive resultater – såsom bedre søvn, immunforsvar, humør, mm. De fleste har en tendens til at indtage alt for meget mad.

Hvorfor? Fordi vi kan.

I dag behøver vi ikke at slås for vores mad, ej heller forbrænde kalorier for at erhverve de næste. Den mad, som vi engang risikerede liv og lemmer for, er nu altid inden for rækkevidde på supermarkedets hylder.

Fasteprincipper, som ikke betyder sult, tilbyder en løsning der ikke bare støtter vægttab. Flere undersøgelser antyder, at disse principper kan beskytte mod cancer, diabetes og hjertesygdomme samt neurologiske sygdomme som Alzheimers. Og hvem vil ikke gerne undgå dette?

Faste-Eksempler

• 5:2 diæten, hvor du i to ikke sammenhængende dage om ugen kun spiser500-600 kalorier.
• ‘Spisevinduer’ hvor du har en 8 – 10 timers vindue for at indtage mad og en 14 – 16 timers vindue, hvor du faster. Hvis du fx spiser aftensmaden kl. 19, må du tidligst spise mad fra kl. 9.00 næste dag.
• Fasting Mimicking Diet, hvor du i 5 dage efterlever et madprogram med et lavt antal kalorier, proteiner, kulhydrater og et højt fedtindtag.
• Vandfaste, hvor du i to til flere dage indtager kun vand.

Sally er fysioterapeut, ernæringsekspert, akupunktør, og certificeret hormon-coach med over 30 års erfaring.

Sally’s ydelser:

Hormon-profiling for stress, kvindelig- og mandlig overgangsalder, stofskifte, diabetes, mm. Kost-profiling for vægttab, sport, intolerancer, mm. Kosmetisk fysioterapi og akupunktur for D-age.

Kontakt: Tjek Sallys hormonblog på: sally-walker.com.

For mere information kontakt Sally på sw@sally-walker.com
Følg mig på facebook og Instagram
Sally Walker – Din hormon ekspert

Besøg NORD's Sundhedsbutikker her:

Hvad er core træning?

Hvad er core træning?

Coretræning er træning af mavemuskulaturen, inklusiv de skrå mavemuskler, samt hofterbøjerne/mellem-gulvet på forsiden af kroppen.

læs mere
error: Content is protected !!
X