Vælg en side

Strandlæsning

FINALIST I GOODREADS CHOICE AWARDS FOR BEDSTE ROMANCE
I denne gnistrende sommerromance indgår to forfattere med skriveblokering, et skæbnesvangert væddemål, som kan vise sig at vende op og ned på alle deres overbevisninger om kærlighed, litteratur og lykkelige slutninger. STRANDLÆSNING er en sjov, klog og romantisk fortælling om kærlighed, tab og familiehemmeligheder – og om at opdage, at lykken kan findes i selv de mindste øjeblikke.
249,95 kr.

 

KÅRET SOM ÅRETS BEDSTE SVENSKE KRIMI

Stormfald

Olof var kun fjorten år, da han tilstod mordet på en lidt ældre pige, Lina. Treogtyve år senere drejer han af E4 i Ångermanland og ind på de små veje, der fører til hans barndomshjem. I badeværelset finder han sin far død, myrdet med en jagtkniv.
STORMFALD er første bog i en ny serie, der udspiller sig i Ådalen, det norrlandske skovland ved Ångermanelvens bred.
299,95 kr.

Den inderste kerne

”Den inderste kerne” fortæller historien om et sammensat, egenrådigt og myreflittigt menneske, som ikke blev anerkendt i sit hjemland, før hun var langt oppe i 70’erne, og følger nedslag i et liv, der forløber næsten parallelt med det 20. århundrede.
”Den inderste kerne” er en skæbnefortælling om kvindeliv, lidenskab og videnskab.
299,95 kr.

Den forsvundne søster

Efter Georg Hoffman afslører eksistensen af en hidtil forsvunden søster, går det op for Maia og Ally, at de kun har to ledetråde til at finde hende: en adresse på en vingård i New Zealand og en tegning af en helt usædvanlig, stjerneformet smaragdring. CeCe, der bor i Australien og derfor befinder sig tættest på vingården, bliver sendt af sted for at undersøge sagen. Det bliver begyndelsen på et kapløb med tiden om at finde frem til og identificere den forsvundne søster, så alle søstrene kan samles på Titanen og kaste en krans på det sted i Middelhavet, hvor Ally sidst så Pa Salts båd.
299,95 kr.

Besøg NORDs kulturbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.