NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

2020 blev så året, hvor vi alle fik vendt rundt på vores egne opfattelser af, hvad det reelt var muligt at blive udsat for.

Jeg tror, at vi alle med hånden på hjertet kan sige, at vi er blevet taget – ikke på låret – men med hele buksen nede. Men intet er så skidt uden at det også er godt – i hvert fald hvis du tillader dig selv at mærke efter. Altså sådan rigtigt at mærke ærligt efter.
Hvor meget af din hverdag lever du på autopilot? Havde du forestillet dig, at du kunne få en arbejdsdag til at fungere med dine børn rundt om dig 24/7? Afholde ”vigtige” møder – for det er alle vores møder jo – på din computer, virtuelt, med børn rundt om, der pludseligt bryder ind – fordi de heldigvis evner at leve i nuet?En gave fra 2020 kunne være, at du måske har ændret dit syn på dig selv, din familie, dit job, dit liv og dine prioriteter hele vejen rundt. Jeg kan med 100% sikkerhed sige, at din autopilot er ændret, fra du skålede nytåret ind og bød 2020 velkommen, og til lige nu, hvor du læser denne artikel. MEN, har du husket at være bevidst om de ændringer, der er kommet ind i dit liv? Mange af dem bør du jo rejse dig op og takke for – sådan dybfølt takke for. Hvorfor nu det? Fordi de ændringer du har gennemført, har vist over for dig selv, at du, alt og alle kan forandre sig og opnå nye muligheder og resultater og tilmed på rekordtid.

Er du Bevidst om dine ønsker?

Husker du livet før 11. marts 2020?
2020 kan altså blive året, hvor du personligt opnår at blive endnu mere bevidst om dit eget liv. Bevidst om, hvordan du dybtfølt ønsker, hvad dit liv skal indeholde af værdier, oplevelser, adfærd, følelser og kærlighed – og husk kærligheden til dig selv. Læs denne sætning færdig, og luk så øjnene, tag en dyb indånding helt ned til navlen, ånd ud med et dybt suk – og mærk så efter inden i dig hvilken følelse og ønske, der kommer frem for dit indre. En gave til dig selv er at leve i taknemmelighed og lave øvelsen igen med følelsen af taknemmelighed inden i dig. Taknemmelighed for alt, hvad du er og har, langt inde i dig. Øvelsen kan med fordel gentages og gentages. Øvelsen skal bruges til at skabe ny bevidsthed i dig selv om dine ønsker for dig og dit liv. Og husk, det hjælper ikke at banke sig selv oven i hovedet. I går kan ingen ændre på.  Sæt det lange lys på – nyd og lev i nuet og læg planer for i morgen.

2020 – forandringens år

Året 2020 har lært os alle sammen, at al forandring kan lade sig gøre – og tilmed på rekordtid.  Husk på, at 95% af vores hverdag styres af vores underbevidsthed. Underbevidstheden består af vores oplevelser og vores overbevisninger. Oplevelser er alt, det vi har oplevet, og overbevisninger er det, vi tror, der er sandt, men som vi ikke har oplevet endnu. Når du laver ovenstående øvelse, vil du programmere dine overbevisninger med bevidste følelser og ønsker for dit liv fra i morgen. Og husk – du kan opnå alt, fordi ALT kan lade sig gøre – det har året 2020 jo netop lært os alle. Alt er godt! 

PS. Jeg ved godt du, at ikke lavede øvelsen, da du læste sætningen færdig. Men luk nu lige øjnene alligevel og lav den nu. Jeg lover dig, at det er verdens bedste selvkærlige træning. Enjoy.

 

Kim Borch, 51 år, har igennem de sidste 15 år hjulpet hundredvis af kursister og klienter til en bedre forståelse og bevidsthed om, hvordan man tager styringen i sit eget liv og når sine mål. Kims metoder er logiske, empatiske, strategiske og meget virkningsfulde. Læs mere på: bodyandmindinstitute.dk


error: Indhold er beskyttet.
X