Vælg en side

Hver gang du træder i pedalerne på en Raleigh, Winther, Motobécane, Avenue eller designcyklen Bike by Gubi, så sidder du faktisk på en dansk cykel fra Randers. HF Christiansen har siden 1903 stået for kvalitetscykler i dansk design og kvalitet.

Er du cykelfeinschmecker og drømmer om en retromoderne stålcykel i et strømlinet design med lædersadel og læder­håndtag, så er Bike by Gubi, hånd­samlet i Randers, helt sikkert noget for dig. Det kunne også være HF Christiansens eget cykelmærke Avenue og den nye model Empire. En cykel i aerodynamisk stel, der rimer på sport og hightech med smørelsesfri carbon-remtræk. Fås i to udgaver. Til supermotionisten og til dem, der vil hurtigt frem i hverdagen. To af de i alt 10 mærker, der hvert år triller ud til hele landets cykelforhandlere fra HF Christiansen i Randers.

 
Den helt nye Centurion Ice – en Urban livsstilscykel. 5.999 kr. 

Hans Frederiks blik for cykler

En historie der begyndte i 1903, da den 28-årige Hans Frederik Christiansen, der egentlig var uddannet bogholder, slog sig ned i Randers. Han havde et godt øje til det cyklende folkefærd og begyndte at sælge cykler. Én ad gangen. Forretningen kom hurtigt til at handle om mere end cykler. Reservedele til land-brugsmaskiner, symaskiner – og kælke! En støtvoks-ende succes der ledte til forretningens første katalog med cykelmærker som Roskopf, Göricke Westfalen, NSU, Wanderer og Royal. Navne, der klinger af 1900-tallets blomstrende industrialisering. Fra 1922 frem til i dag har HF Christiansen været en ren grossistvirksomhed.

Principia Gravel – cyklen der kan alt. Fra 7.499 kr.

Fra Randers til hele verden

Fjerde generation i Christiansen-familien står nu i spidsen for den internationale danske cykelgrossist, som kun er vokset. Med tiden har de overtaget andre cykelvirksomheder og tilføjet nye kendte mærker til porteføljen. Fx Centurion og Principia. Sidstnævnte ikke bare i Danmark, men i hele verden. Ligesom de også står for udvikling, produktion og distribution af Winther, Taarnby, Avenue og Bike by Gubi på det danske og de internationale markeder, samt Bugatti på det danske marked, Nishiki og Raleigh i Danmark og Sverige, Centurion i Norden og de baltiske lande, MBK og Motobécane i EU.

Bike by Gubi – en retromoderne stålcykel. Fra 8.000 kr.

Har førertrøjen på

At Randers-virksomheden har været helt fremme i feltet i alle de år, skyldes evnen til både at se fremad og holde fast i klassikerne. For HF Christiansen er en cykel ikke bare en cykel. Der skal være en model til enhver cyklist. Det skal altid være muligt at få fat i en Raleigh i sæsonens farver, ligesom man også skal kunne få fat i det bedste fra elcykelfronten. Eller design, når det er mest cool som med Gubi-cyklen, der blev til efter den danske design­virksomhed henvendte sig til cykel­eksperterne i Randers, fordi de gerne ville lave en unik cykel.
Alle cykler og elcykler bliver henholdsvis håndbygget i Randers eller produceret på kvalitetskontrollerede fabrikker.

Cykler fra HF Christiansen

• Avenue
• Bike by Gubi
• Centurion
• MBK
• Motobécane
• Nishiki
• Principia
• Raleigh
• Taarnby
• Winther

HF Christiansen støtter en lang række velgørende foreninger. Bl.a. Børneulykkesfonden, Cyklistforbundet, Danske Hospitalsklovne og Red Barnet.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Touren går til DANMARK

Touren går til DANMARK

Den første weekend i juli bliver med garanti noget helt særligt. Hvis du ikke står linet op et sted med baguette og rødvin under armen, når verdens sejeste cykelløbere suser forbi byerne København, Roskilde, Nyborg, Sønderborg og Vejle (og en masse naturskønne områder undervejs), så er der helt sikkert også plads i sofaen. Under alle omstændigheder: Tour de France kommer til Danmark.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.