Vælg en side

Kosmetisk Klinik Nina Torres er helt ny og skabt af en kvinde med en farverig baggrund og stor erfaring fra den kosmetiske verden.

Brasilien og Danmark forenes på smukkeste vis i den knapt 200 kvadratmeter store kosmetiske klinik på Strandvejen. Den enkle, tidløse indretning i nordisk beige op mod varme farver siger noget om kvinden bag: Nina Torres, 45 år, dansk-brasilianer, uddannet sygeplejerske fra Diakonissestiftelsen i København, 12 år som kosmetisk sygeplejerske, bl.a. for landets største kosmetiske klinikkæde, bosat i Holte, gift med Jesper Haumann og mor til fem, samt en ganske anderledes opvækst i rygsækken. Men klinikkens reception? Hvor er den, Nina?


Nina Torres har en dansk far og en brasiliansk mor, og har boet i det meste af verden.

Diskretion er en mærkesag

– Det kan godt være, at kosmetiske behandlinger i dag er accepteret, men de fleste mennesker er stadig ret private omkring det, og derfor har jeg valgt, at behandling og booking foregår i samme rum for størst mulige diskretion, forklarer den nyslåede klinikejer.
Nina har i stedet en køkken-ø, hvor hun eller hendes personale brygger kaffe til én. Klinikken er i det hele taget en oase af ro og velvære med ekstra god tid til den enkelte. Men hvorfor tage springet til selvstændig, når nu Nina var i gang med en flot karriere i N’age-regi, bl.a. som klinikchef i Lyngby og på Kgs. Nytorv?

Professionel med personlig tilgang

– Jeg har altid elsket mit arbejde, men jeg havde lyst til at skabe mit eget rum, hvor ambitionen ikke er at vokse sig større, men at have denne ene unikke klinik med stor faglighed.
Nina smiler. Der er også noget andet. Hun kan godt lide at give af sig selv. Nina er nemlig ikke bange for at være personlig, men altid i balance med professionalismen. Og respekten.
– Livet har på den hårde måde lært mig at være selvstændig og behandle andre ordentligt, siger den kosmetiske sygeplejerske, der er den yngste i en søskendeflok på fire søstre og en lillebror med en dansk far og brasiliansk mor.

Hos Kosmetisk Klinik Nina Torres bruger man gerne lang tid på den enkelte kunde.

Kulturchok i Bagsværd

Nina fortæller om en opvækst, hvor der ikke var mangel på penge, men på voksne til at vejlede en. At hendes første sprog var arabisk, fordi de boede rundt omkring i hele verden på grund af farens arbejde som ingeniør. Bl.a. i Egypten. De var også i Mexico, hvor Nina gik på nonneskole, og så til USA hvor endnu et nyt sprog skulle indlæres. Og da forældrene blev skilt, valgte hendes far at sende 15-årige Nina og hendes to storesøstre alene til Danmark.
– Det var lidt af et koldt chok! griner Nina, og lidt mere stille i stemmen, fortæller hun om den svære overgang fra Brasilien til Danmark og endnu et sprog som skulle mestres. Mens Nina og hendes søstre gik på international kostskole i Bagsværd, passede faren sit arbejde i Brasilien. De mistede kontakten til moren, som ikke havde det godt, og prøvede ellers at tilpasse sig de nye omgivelser.

At blive mor var et vendepunkt

– Det var virkeligt hårdt – sproget, kulturen, nye venner, vejret – ALT skulle vi vænne os til. Heldigvis har vi søstre altid været meget tætte og hjulpet hinanden.
For Nina blev vendepunktet, da hun blev mor som 25-årig.
– Indtil jeg fik børn, var jeg meget rodløs, men da min ældste søn kom til verden, blev jeg målrettet, og har været det lige siden.
Det er i det hele taget svært at forestille sig Nina Torres som andet end målrettet. Før hun sprang ud som selvstændig, har hun bl.a. fulgt en dermatolog i hans hudlægepraksis for at blive endnu dygtigere til sit fag. Og nu er hun selvstændig. Det er dog ikke drømmen om at være direktør for det hele, der har drevet Nina til at åbne Strandvejsklinikken.

Familien Torres-Hauman med børnene Leon 20 år, Tjalfe 18 år, Storm 12 år, tvillingepigerne Milla og Chili 9 år samt mor Nina og far Jesper.

Ledererfaring og daglig glæde

– Jeg vil sige det sådan, at livet har ført mig hertil, fordi jeg følte, at for at kunne give mine kunder den værdighed, som jeg mener de har fortjent, fordi det er deres ansigt og deres penge, så har jeg åbnet mit eget sted.
Og hvordan har hun det med at lede arbejdet for andre?
– Jeg har jo stor erfaring som daglig leder fra mine tidligere jobs, både som leder men også som underviser, så den del er ikke ny for mig, og jeg anser mig selv for at være en lyttende leder, hvor alle tages med på råd, og hvor videreuddannelse er et must.
Nina tager en pause. Smiler og siger:
– Selv den økonomiske side, som for mange selvstændige kan være lidt af en udfordring, har jeg det fint med. Ja, jeg elsker simpelthen mit nye liv.


Nina trives med sit nye liv som selvstændig med sin ”Kosmetisk Klinik Nina Torres” på Strandvejen 153.

Nina Torres
Kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Klinik Nina Torres på Strandvejen 153, 1.th. Klinikken tilbyder kosmetiske topbehandlinger med tæt kundekontakt og god tid. Med i teamet er kosmetisk sygeplejerske Cecilie Thornval, behandlingsansvarlig speciallæge Maria Kamstrup og Leonora Homburg er marketingansvarlig. Nina Torres underviser også andre kosmetiske sygeplejersker. Privat bor hun i Holte med sin mand Jesper Haumann og børnene Leon 20 år, Tjalfe 18 år, Storm 12 år og tvillingepigerne Milla og Chili 9 år.

Se mere på klinikninatorres.dk


error: Indhold er beskyttet.
X